Više desetina povrijeđeno na protestu u Kijevu

- Osamnaest policajaca i tri demonstranta povređeni su u sukobima tokom protesta koji su organizovali ukrajinski preduzetnici ispred zgrade ukrajinskog parlamenta, saopštila je danas policija Kijeva.

Svijet 25.01.2022 | 23:58
Više desetina povrijeđeno na protestu u Kijevu

„Osamnaest policajaca i tri demonstranta zadobili su telesne povrede različite težine“, navodi se u saopštenju na Fejsbuk nalogu policije Kijeva, prenosi TAS S.

Prema policiji, medijski napisi da je jedan od demonstranata poginuo nisu tačni, a potvrđeno je da su pokrenuta dva krivična postupka zbog nedoličnog ponašanja i nasilja nad organima reda.

Predstavnici malih i srednjih preduzeća organizovali su danas protestni skup ispred zgrade Vrhovne rade u Kijevu, zahtevajući da se usvoje zakoni koji bi olakšali njihovo poslovanje, kada je demonstrante koji su pokušali da upadnu u zgradu, zaustavila policija, nakon čega su usledili sukobi, navodi TAS S.

(Tanjug Foto: Printskrin) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Demokrata

26.01.2022 05:31

Ukrajinska policija zeli da ispita borbenu gotovost svoji specijalni jedinica prije nego što krenu na Rusiju. Hahahahaha

ODGOVORITE
Name

re

26.01.2022 09:23

Koji si kreten!

Name

ZAR JE

26.01.2022 09:17

Dužnost policije da silom guši demokratska prava građana?!Ako su napadnuti u takvoj situaciji,dobro su i prošle sluge režima!!!Narod ih plaća,a oni idu protiv naroda!!!Ma,treba tu bagru uništiti za sva vremena!!!

ODGOVORITE