Cilj Zvicerovih nalogodavaca likvidacija Vučića

“Građani u zemljama regiona se pitaju kako Vučić može da gradi stotine kilometara auto-puteva i da otvara tolike fabrike, a kako sve to ne može kod njih, gde se nijedna fabrika ne otvara, već se sve zatvaraju", rekao je Glišić na TV Pink.

Srbija 24.01.2022 | 12:31
Cilj Zvicerovih nalogodavaca likvidacija Vučića

- Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je krajnji cilj pojedinih centrara moći likvidacija predsednika Aleksandra Vučića, jer neki, kaže, ne mogu da podnesu da je Srbija svakim danom sve jača i postaje regionalna sila, i naveo da, ukoliko se Vučić povuče sa mesta predsednika SNS nakon izbora, ni on neće ostati na svojoj stranačkoj funkciji.

“Građani u zemljama regiona se pitaju kako Vučić može da gradi stotine kilometara auto-puteva i da otvara tolike fabrike, a kako sve to ne može kod njih, gde se nijedna fabrika ne otvara, već se sve zatvaraju", rekao je Glišić na TV Pink.

On tvrdi da je Radoje Zvicer samo “izvršni direktor u firmi” u kojoj je, kako je rekao, “neko drugi generalni direktor i glavni urednik” svega što se dešava.

"Zvicer dobija zadatak i on to treba da izvrši. Vrlo je čudno da su planirali atentat za februar, kada su planirali i povratak DPS na vlast. Nema šanse da je Zvicer sam podigao organizaciju bez ičije pomoći", smatra funkcioner SNS.

On kaže da Zvicerov nalogodavac u svojim izjavama ne može da to sakrije.

"Nemam dilemu ko je nalogodavac da se fizički eliminiše Vučić zbog toga što se drznuo da se Srbija podiže, da ima najveće plate u regionu, da bude najjača po investicijama i svim drugim ekonomskim parametrima i da tako nastavlja", ističe Glišić.

On dodaje da je briga o Srbima u regiona dodatno iritirala te ljude koji smatraju da su “gospodari života i smrti“ u celom regionu.

Govoreći o predstojećim izborima, Glišić je naglasio da on sam neće ostati na funkciji u stranci, ukoliko se nakon aprilskih izbora, kako je ranije najavio, sa mesta predsednika SNS povuče Aleksandar Vučić.

"Ko sumnja u čvrstinu moje reči, neka sačeka pa neka vidi. Za mene ne postoji drugi autoritet, niti iko može da mi da motiv da radim onoliko koliko radim poslednjih godina u stranci. Zaista se trudim da svaki minut svog vremena posvetim stranci", rekao je Glišić.

On ističe da je to čvrsto odlučio još pre dve, tri godine i da bi bio neozbiljan kada bi to menjao, da bi mu, eventualno, bilo bolje.

Glišić ističe i da se unutar SNS najviše odluka donelo preglasavanjem, većinom, a retko kada jednoglasno.

"Ali, kada nešto odlučimo, obaveza svih je da tu odluku da poštuju", naglasio je Glišić.

Zamoljen da prokomentarise predlog Stranke slobode i pravde (S SP) da Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat dela opozicije, Glišić je rekao da je "to odličan kandidat".

"Javnost Srbije veoma dobro zna da je Ponoš moć naše vojske sveo na nivo lovačkog društva. Ona su bila bolje oporemljena i spremnija za dejstvo. Taj čovek je istopio sve što je moglo da se istopi od gvožđa - tenkove, avione, topove. Sve što smi imali u tom trenutku kao vojska nestalo je", rekao je Glišić.

On je dodao da je Ponošev glavni savetnik bio portparol NATO u vreme bombardovanja SRJ Džejmi Šej koji mu je, kako je rekao, bukvalno određivao “ujutru šta će da obuče” i šta će tog dana da radi.

"On mu je bio glavni savetnik i savetovao mu je da uništi vojsku. Danas kad pogledate Vojsku Srbije vidite nešto sasvim drugo. Nebo i zemlja. Ako ćete takvog čoveka koji je uništio ono za šta je bio zadužen da birate za predsednika države možete da očekujete da će i nju na isti način da uništi", poručio je Glišić.

Dodao je da je u vreme prethodne vlasti imala “nula auto-puteva”, otvorenih fabrika,a a sada je potpuno drugačije.

(Tanjug Foto: Tanjug/Arhiv

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BL

24.01.2022 11:52

Svi kriminalni putevi vode do sekte u RS u.

ODGOVORITE
Name

Marko BL

24.01.2022 12:51

Tako je,sekta vuce sve konce,ali uskoro im je kraj,gotovi su...

Name

Србо

24.01.2022 12:38

Радио би ја и боље кад би ми Кинези давали новац и ја давао субвенције за раднике и све довео комуналије на ливаду, а кад почну бјежати те фирме даље е онда ће бити крив неко други, предлажем да сви погледају на РТС емисију Задња кућа Србије и све ће вам бити јасно , Милан Павловић је то све приказао и рекао какво је стање у Србији, па на Врачару иза храма немака канализације и људи још користе заједничку воду из пумпи убушених у земљу.

ODGOVORITE
Name

Sta je istina Big zna?

24.01.2022 12:57

Kako tako brzo otkrise ko su ti sto su pokusali navodno ubiti Vucica onda kad je dosao prije nekoliko godina u Srebrenicu tj u RS ni policija RSa nije mogla pronaci toga sto je pravijo problem pri dolasku Vucica ma da je sa sobom imao i svoje obezbjedjenje i iz RSa. Svaka se cuda desavaju. Izgleda istinu samo Bog zna i onaj ko slaze.

ODGOVORITE
Name

Koko loko

24.01.2022 12:58

Bravo za izjavu

ODGOVORITE
Name

Dušan

24.01.2022 19:38

Čuj najveće plate u regionu. 24 000 dinara naziva platom???????

ODGOVORITE