Đoković napustio Srbiju, stigao u Crnu Goru (VIDEO)

Najbolji teniser svet Novak Đoković napustio je Beograd i otišao u Crnu Goru. Kako pišu mediji, Nole je u jutarnjim časovima bio u šetnji i uputio se ka Porto Montenegru, gde boravi svaki put kada ode na primorje.

Tenis 20.01.2022 | 12:40
Đoković napustio Srbiju, stigao u Crnu Goru (VIDEO)

Inače, ono što je specifično na snimku, jeste da Novak oko sebe ima gomilu obezbeđenja koji ga čuvaju, a najbolji teniser sveta se smeškao sa kišobranom u ruci i slikao sa svima koji su ga zaustavili.

 

Iako ga je malo ko očekivao u Beogradu, Đoković je odlučio da iz Melburna, preko Dubaija, stigne baš u glavni grad Srbije gde su ga čekale brojne novinarske ekipe i navijači, međutim, na aerodromu nije mogao niko da mu priđe. Sačekao ga je najmlađi brat Đorđe, odakle su kolima zajedno otišli kući.

Đoković je nekoliko dana bio u Srbiji, ali se samo jednom pojavio u javnosti, i to u crkvi na Kalemegdanu.

Odlučan je u nameri da ostane u ilegali dok traje Australijan open kako ne bi svojim kolegama "smetao" i kako ne bi skretao pažnju na sebe sa tenisa.

(Blic) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Srbin Dragan

20.01.2022 13:18

Koliko moras biti bezosjecajan,neobrazovan,nekulturan,koliki idijot,spodoba,pa da rijec ruznu uputis na ime Velikog Novaka ?!! O sportu malo znam,dijete mi igra tenis vise od 12,13 godina,rekreativno,a ja sam sam'po sebi mimo toga,ali cojstvo i kulturu ,pravoslavlje u njegovom izvornom obliku gledam koliko god mogu da primjenjujem u svakom danu svog zivota,prema sebi i okolini. Ovaj covjek je toliko napravio za srpstvo,za Srbiju,Za cijeli vaskoliki svijet koji slobodarski hoce da zivi i da normalnim putem svoj zivot vodi,da je dovoljno procitati par recenica o njemu,ili saslusati mu Oca,Strica par minuta pa da to bude jasno svakom normalnom covjeku na svijetu.Ne samo sad radi te gripe,nego radi cijelog njegovog zivota,istrajnosti,dobrote i ljudskosti koje nesebicno pruza cijelom svijetu. ON JE BASTION LJUDSKOSTI,PORODICE,POSTENJA I COVJEKOLJUBLJA... Hvala Majci sto ga rodi,OCU STO GA TAKVOG STVORI,STRICU STO UZ NJEGA BRODI.ZIV I ZDRAV BIO,NA TEBE SE UGLEDALI NOVACE.

ODGOVORITE
Name

Aco

20.01.2022 13:52

Bravo za komentar Dragane

Name

Sale

20.01.2022 14:02

Svaka čast na komentaru.