Vesna Zmijanac na Bukulji bila u vezi sa oženjenim Milanom a njegova žena znala!

Vesna Zmijanac svoj mir pronašla je na Bukulji pre više od dve i po decenije, gde je sagradila kuću, a njene komšije su za Kurir otkrile pikanterije iz pevačicinog privatnog života koje javnosti do sada nisu bile poznate.

Zabava 19.01.2022 | 20:25
Vesna Zmijanac na Bukulji bila u vezi sa oženjenim Milanom a njegova žena znala!

Planina Bukulja nalazi se u blizini Aranđelovca. Tamo, na svom prostranom imanju, Zmijančeva poslednjih godina najviše provodi vremena. Pri samom ulasku u mesto, pitali smo meštane da nas upute ka pevačicinoj kući, ali i kakva je ona komšinica, a oni su imali samo reči hvale.

Vesna Zmijanac, Dva jelena
FOTO: IVAN STANIVUKOVIC ZEKA

- Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvek je ljubazna - rekla nam je radnica u lokalnoj prodavnici.

Vesna Zmijanac
FOTO: ANA DENDA

- Dugo je ona ovde, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija sa decom često, a obilaze je i prijatelji - kazao nam je komšija.

Nikolija Jovanović, Relja Popović, Vesna Zmijanac
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dok smo se peli na planinu naišli smo na veliki plac koji je lepo sređen, a ogromna raskošna kapija kroz koju se ulazi na imanje Zmijančeve bila je otvorena. Pokucali smo na vrata pevačicinog doma, a ona je posle nekoliko minuta izašla da otvori. Zbunjena našim dolaskom, Vesna je otkrila da očekuje goste i zbog toga nas zamolila da dođemo drugi put. Bez trunke šminke, sa uredno vezanom kosom, pevačica je na sebi imala kecelju, a u ruci je držala kuhinjski nož, jer kako je i sama rekla, prekinuli smo je u spremanju ručka.

Vesna Zmijanac
FOTO: ANA DENDA

Popularna pevačica nije bila raspoložena za slikanje i razgovor sa našom ekipom, ali su zato komšije jesu. Jedan od sagovornika otkrio nam je da je Vesna svojevremeno imala izvesnog partnera Milana, koji je bio oženjen. Redovno su se viđali, a za njihovu aferu znali su i njegova supruga, ali i Nikolija.

Vesna Zmijanac
FOTO: ANA DENDA

- Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena... Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa ćerkom Nikolijom, koja je bila dete. Sedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame... Milanova žena sedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jenom trenutku: " Niki, je l bi ti volela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? " Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovde dugo - rekao nam je komšija, ali je molio da mu ne objavljujemo ime.

Nikolija Jovanović, Vesna Zmijanac
FOTO: STEFAN JOKIĆ

Da je Vesna Zmijanac boem među pevačicama, potvruđuju i njeni sugrađani sa Bukulje. Jedan dečko nam je ispričao kako se Vesna pre mnogo godina provela na jednom punoletstvu koje je bilo organizovano ispod šatora. - U to vreme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoletstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vreme dolazili da pevaju celu noć za 100 maraka - započenjie priču naš sagovornik.

Vesna Zmijanac
FOTO: ANA DENDA

- Došla je sa određenom količinom novca i ceo dan i noć je poručivala pesmu: "Mirno spavaj nano". Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gde joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vredeo kao sada na primer 15.000 evra - završio je on.

(kurir.rs foto: Ana Denda)

Komentari / 0

Ostavite komentar