Lepa glumica ove zime na selu imala veliku štetu: Kako svima tako i meni!

Glumica Marija Petronijević, koja se porodila krajem oktobra i na svet donela dečaka, odavno se povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Zabava 18.01.2022 | 20:24
Lepa glumica ove zime na selu imala veliku štetu: Kako svima tako i meni!

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali za razliku od svih svojih kolegnica, Marija objavljuje trenutke sa imanja, koje nisu uvek lepi, srećni i puni blagostanje. Petronijevićeva je na Instagramu otkrila koja je muka muči ove zime kada je reč o stočarstnu.

 

- Ove zime je bilo probelma. Vakcina koja je trebalo da spreči klostridiju se nije primila, ili nije bila ispravna, to ćemo naknandno utvrditi. Proizvođač nadstrešnica nije računao da prvi sneg može da ih sruši, pored toga što je imao višemesečno kašnjenje sa istim. Vodovod je kasnio sa uvođnjem vode, dva meseca. Korona je sprečavala saradnike da rade posao blagovremeno, i sve to je kao rezultat dalo gubitak dela stada. Nadam se da je sa tim stalo.

Ovce se prihranjuju sa oko 3 kilograma sena dnevno, i sa oko 600-800 grama koncentrovane hrane, koju čine kukuruz, sojina sačma ili pogača, pšenica...

Klijalište, koje bi trebalo da obezbedi ishranu ovaca klicama, biće stavljeno u funkciju za oko mesec dana! Idem dalje, kako svima, tako i meni...", napisala je Marija.

Marija je iznenadila svoje pratioce tako što se uključila lajv ni manje ni više nego iz tora sa ovcama. U prvom planu bile su ovce.

Milica Petronijević
FOTO: PRINTSCREEN

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar