Pjevačica ne planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Lepa Brena ne planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva.

Zabava 17.01.2022 | 14:18
Pjevačica ne planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Prema saznjaima Klix.ba, jedna od najpopularnijih pjevačica s prostora bivše Jugoslavije Fahreta Živojinović, odnosno Lepa Brena planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva, međutim ona je ovo samo kratko negirala.

Lepa Brena je, prema našem izvoru, sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem do kraja januara trebala doći na finalni dogovor s nadležnima u Općini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

Međutim, Lepa brena je na pitanje novinara o projektu to negirala, 

Načelnik Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović je za Klix.ba potvrdio da je usvojen Regulacioni plan koji predviđa izgradnju dvije skijaške staze sa tri zone. O investitoru, za sada, nije želio govoriti. Da li će to zaista biti Lepa Brena ili njen muž, što Klixu nezvanično rečeno iz više izvora, razjasnit će se u narednom periodu kada projekat krene u realizaciju.

Skijaška staza, koja će biti građena, bi trebala ići od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel, ugostiteljski objekti i wellness centar.

Skijalište bi trebalo imati dvije staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.

Ovaj tekst je izmijenjen nakon analize Raskrinkavanja zbog činjenice da je Lepa Brena negirala investiranje u skijašku stazu i hotel, prenosi portal Klix.

(BN Foto: ATA / Antonio Ahel)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

?

17.01.2022 14:01

Pokrašće vas, bežite što dalje od crvene sekte

ODGOVORITE