Poznato zašto je izbio haos između Duška i Jelene?

Prašina koja se podigla nakon što je Kurir pre svih objavio vest da je Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje na Božić i dalje se ne stišava.

Magazin 08.01.2022 | 21:00
Poznato zašto je izbio haos između Duška i Jelene?

Prema našim saznanjima, kap koja je prelila čašu i koja je dovela do haosa bila je kada je pevačica saznala da je njen suprug uoči Nove godine bio u Turskoj sa javnosti nepoznatom devojkom. Ona mu je to stavila do znanja, nakon čega je izbio kuršlus u njihovom domu u Lisičijem potoku.

- Duško i Jelena odavno vode odvojene živote. Na sve načine su pokušavali da spasu brak, ali im to nije pošlo za rukom. Zvanično nisu razvedeni, ali zajednica im nikako ne funkcioniše. Kad god su zajedno varnice se osećaju, pa Duško izbegava da se svađa sa njom, pa odmah napusti kuću. On ima još nekolio nekretnina i tamo se skloni dok bura ne prođe. Međutim, za Božić je bila porodica na ručku, Jelenina tetka, brat, deca i sve je delovalo u najboljem redu. Nakon što su se vratili sa groblja, Jelena je pokrenula temu koja je Dušku zasmetala, insistirala je da joj objasni neke stvari, a između ostalog i sa kim je bio u Turskoj uoči dočeka Nove godine što je ona saznala - tvrdi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Tošiću je zasmetalo što pevačica porodične probleme iznosi na praznik i pred gostima i ćerkama.

- U više navrata joj je govorio da prestane da priča pred ljudima i da se svađa, ali uzalud, ona mu je stavila do znanja da zna sa kim je išao na mini odmor u Tursku. Jelenina tetka Danijela i brat su pokušali da smire situaciju, ali nisu uspeli. Nastala je svađa, nakon čega je Jelena pozvala policiju i prijavla supruga za porodično nasilje, da ju je pljunuo i udario joj šamar usled čega je zadobila posekotinu na obrazu - završava naš sagovornik.

Nakon incidenta Jelena nije mogla satima da se smiri. Zatvorila se u sobu i plakala, njihove ćerke nisu dozvolile da policija odvede njihovog oca. U policijsku stanicu Stari grad su otišli njegovi advokati koji su preneli da njihov klijent negira udarac. Saslušani su i svedoci, Jelenina tetka i brat, nakon čega je Dušku, podsetimo, zabranjen prilazak supruzu u trajnju od 48 sati.

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Voimja oca

08.01.2022 20:11

Fudbaler i pjevaljka.

ODGOVORITE
Name

Jaffa

08.01.2022 20:54

Šta uradi Ognjene, crni Ognjene...

ODGOVORITE
Name

JELENA

08.01.2022 22:02

JE POSLEDNJA OSOBA,KOJA IMA PRAVO SPOČITAVATI DUŠKU S KIM JE I KADA BIO.POGOTOVO,ŠTO JE ŽENA KOJA BI SE MOGLA ZVATI SKANDALKA.ZAISTA,BI MORALA DA ĆUTI NA BILO KOJU KRITIKU,ILI PRIGOVOR S DUŠKOVE STRANE. IAKO SAM NA STRANI ŽENA,U OVOM SLUČAJU NE USPIJEVAM PRONAĆI NI JEDAN ARGUMENT U NJENU ODBRANU.

ODGOVORITE
Name

Zar?

08.01.2022 22:14

Ovakve stvari nisu samo za sirotinju?

ODGOVORITE
Name

komsija

09.01.2022 00:48

Ovakve afere su mi poznate, zene se udaju iz interesa,Svadja pocinje kad se pocne jesti. Gosti su samo od jedne strane, Bracni zivot je potreban i komplikovan itd. itd

ODGOVORITE
Name

Nick knez nikolajevic

09.01.2022 15:37

Зашто дирате поштену певаљку.

ODGOVORITE