Razveo se za samo 65 sekundi!

Rouan Etkinson, britanski komičar i glumac, prepoznatljiv po ulozi Mister Bina, uskoro će napuniti 67 godina. Rođen je 6. januara 1955. u Konsetu, Engleska.

Zabava 05.01.2022 | 17:50
Razveo se za samo 65 sekundi!

Uprkos činjenici da je pripadnicima različitih generacija i dalje omiljeni komičar, njegov život definitivno nije toliko smešan. Komičar se oženio 1990. za Sunetru Sastru, a upoznali su se kasnih 80-ih kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Imaju dvoje dece, a razlaz im je bio i više nego turbulentan.

Zapravo je Rouan napustio suprugu zbog druge žene, glumice Luize Ford (41). Skandal je bio još veći, jer je pomenuta glumica mlađa od njega čitavih 26 godina.

- Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom - izjavio je u to vreme nepoznati izvor za Sun.

Rouan Etkinson
FOTO: PROFIMEDIA

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog. Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova kći Lili, toliko je zamerila ocu što je ostavio njenu majku, a koliko je zapravo bila povređena govori činjenica da se odlučila na drastičan korak, pa je promenila prezime, iz Etkinson u Sastri, majčino prezime.

Njegova supruga je nakon razvoda dobro prošla, pa je tako ostala je u luksuznoj u Londonu, čija je vrednost procenjena na 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu vrednu koja je vredela samo 4 miliona funti.

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

Rouan Etkinson
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar