Jovana otkrila zašto je Tanja napustila emisiju!

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se nakon neprijatne situacije koja se desila tokom snimanja praznične emisije "Amidži šou".

Zabava 02.01.2022 | 17:54
Jovana otkrila zašto  je Tanja napustila emisiju!

Jovana je u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila pravu istinu o sukobu sa Tanjom Savić, koja je zbog nje napustila emisiju.

- Jeste, Tanja Savić jeste napustila emisiju, ja ne znam koji je razlog, mislim da se nije intelektualno snašla na nivou sa Nestorovićem, Dačićem i sa mnom. Ona tu nije mogla doći do izražaja, samo je ustala i otišla iz studija. Ja Tanju mnogo volim, ali ako se osetila da je u zapećku od nas, a na početku mi je udelila kompliment.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

Podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar