Goran Bregović na Sava Promenadi za doček 2022. godine!

Grad Beograd organizuje doček Nove 2022. godine, osim već najavljenog koncerta ispred Doma Narodne skupštine, biće organizovan doček i na Sava Promenadi gde će okupljene zabavljati Goran Bregović.

Zabava 30.12.2021 | 20:29
Goran Bregović na Sava Promenadi za doček 2022. godine!

On se tim povodom i oglasio.

 

"Ja volim da nastupam za Novu godinu. Lpeo je biti na pozornici i gledati ljude kako se vesele. Lep je osećaj kada nekog uveseljavate. Beograd će ove godine biti jedan od retkih gradova u kojem će se Nova godina dočekivati na trgovima. Mi se tome radujemo i moji muzičari i ja. Biće ludilo. Ko ne poludi taj nije normalan. Ja sam Nove godine uglavnom nastupao u Italiji, Španiji, oni me,aju tu tradiciju da dočekuju Nove godine u kafaama. Sećam se da je pre 10 godina bilo jako hladno, smrzli smo se na pozornici, iz te gužve su izronila dvojica golih do pojasa. Pomislio sam: "Na čemu god da ste, to ste trebali da pošaljete na pozornicu", našalio se Bregović.

"Dođite svi 31. na Sava Promenadu da dočekamo Novu godinu. Takav doček nikada nije bio i nikada neće biti. Svi ste pozvani", zaključio je Bregović.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Brega

31.12.2021 06:36

I ovaj je vec odavno zreo za...penzije. Sta ljudi sve za pare rade, i nikad im dosta...PROKLESTVO PROKLETIH !

ODGOVORITE