Čovjek preživio direktan udar groma (VIDEO)

Čuvar firme u Indoneziji preživeo je direktan udar groma, koji ga je pogodio dok je šetao kroz krug kompanije u kojoj radi.

Svijet 26.12.2021 | 19:15
Čovjek preživio direktan udar groma (VIDEO)

Incident se dogodio u Džakarti, gde je 35-godišnjak zaposlen u firmi koja se bavi građevinskim mašinama. Na snimku sigurnosnih kamera vidi se da on prolazi između vozila u krugu preduzeća, noseći kišobran u ruci.

Nekoliko sekundi kasnije, munja ga direktno pogađa, a on ostaje da leži na zemlji dok mu kolege pritrčavaju u pomoć.

Kako su javili lokalni mediji, on je preživeo i ima samo opekotine na rukama. Proveo je nekoliko dana u bolnici i otpušten je na kućno lečenje. Veruje se da ga je grom pogodio jer je u rukama držao uključenu službenu radio-stanicu, prenosi RT.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Prijedorcanin M.

26.12.2021 22:00

Neka nam neko strucan objasni koliko je mob.tel.opasno drzati ukljucen a posebno razgovarati prilikom munja i grmljavine.

ODGOVORITE
Name

Re:

27.12.2021 14:14

Гдје си прочитао да је користио мобилни телефон? Радио-станица је нешто друго. Зашто људи попут тебе имају потребу извртати информације, које чак нису ни чињенице?! У вијести се каже да се вјерује да је узрок укључена радио-станица. Дакле, није доказано. Да ли је електро-статички напон у кишобрану могао да буде узрок? Ево, ја мислим да јесте, а ти сад изврни и то на свој начин!