Metalika je naš dobar drug: Zastava Srbije na rođendanskom koncertu!

Čuvena Metalika održala je rođendanske koncerte u San Francisku u Čejs centru, 17. i 19. decembra, a celokupan događaj nosio je naziv "Metallica 40th Anniversary Live".

Zabava 21.12.2021 | 20:36
Metalika je naš dobar drug: Zastava Srbije na rođendanskom koncertu!

Metalika je osnovana u Los Anđelesu, ali je veći deo svoje karijere provela u San Francisku, pa ga članovi zapravo smatraju rodni gradom benda.

Metalika
FOTO: PROFIMEDIA
 

Neki su mogli da prate nastup uživo, dok su ostali imali priliku da gledaju koncert preko besplatnog strima koji se realizovao preko čuvenog servisa.

Ono što će sigurno oduševiti fanove iz Srbije jeste da se tokom ovog nastupa mogla videti i srpska zastava, i to na ekranu iznad scene.

Za proslavu tridesetogodišnjice od objavljivanja svog čuvenog izdanja poznatog kao "The Black Album", legendarni rok sastav Metalika je obradovao svoje brojne obožavaoce širom sveta kompilacijom "The Metallica Blacklist", na kojoj se nalaze saradnje sa više od 50 muzičara.

Metalika
FOTO: PROFIMEDIA

Mnogi su podelili od Balkan Roka do čuvene rok novinarke Jadranke Janković i svi su imali sličan naslov "Metalika naš drug" zbog čuvenog klipa koji je nastao pre nekih 15-ak godina.

Naime, Miša Tumbas je zaista obožavao grupu Metalika, a ovaj klip je ušao u legendu.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar