Otmica u Gacku, uhapšena dva lica

Policija u Gacku uhapsila je dva lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. iz Trebinja koja su osumnjičena za krivična djela otmica i narušavanje nepovredivosti stana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Republika Srpska 05.12.2021 | 14:26
Otmica u Gacku, uhapšena dva lica

Iz policije su naveli da je lice čiji su inicijali S.M. juče prijavilo Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalila nepoznata lica, oko 22.30 časova, na području opštine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa licem B.B.

- Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu čiji su inicijali S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa - naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmičara, te su iste noći u 23.00 časa u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo "turan" u kojem su pronašli lica Đ.Š, N.B. i B.B.

Lica Đ.Š. i N.B. su odmah lišena slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

(Srna/BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vlasenica

05.12.2021 14:19

Otmičari nemaju šta da brinu, neka se pozovu na presudu Mići Kraljeviću, koji je za otmicu gradjanina, kojeg je ilegalno prevezao u Srbiju i držao ga u zatočeništvu 12 dana, osudjen na kaznu od 4000 KM od strane Suda u Bijeljini.

ODGOVORITE
Name

Tatar

05.12.2021 15:25

To mu je gore preboljeti nego 4g zatvora.

Name

Гацко

05.12.2021 15:41

Заиграла се ђеца!

ODGOVORITE