Posle vesti o navodnom hapšenju oglasio Rasta i njegov advokat!

Danas je odjeknula vest da je Stefan Đurić Rasta ponovo uhapšen, što je šokiralo javnost, jer reper trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora.

Zabava 25.11.2021 | 17:14
Posle vesti o navodnom hapšenju oglasio Rasta i njegov advokat!

Kako je za 24sedam njegov advokat Vuk Tufegdžić ispričao, reč o snimku rađenom za potrebe snimanja filma.

- Naravno da nisam uhapšen. U pitanju je stari snimak sa projekta na kojem radimo mesecima, a koji nije smeo da dođe u javnost jer je veliki i za mene značajan - istakao je reper za Telegraf .

Najverovatnije reč je o ekranizaciji filma o njegovom životu u kojima će se pojaviti i scene hapšenja, čija se premijera očekuje sledeće godine. 

Na snimku koji se pojavio u medijima se jasno vidi da Rastu hapsi i odvodi nekoliko pripadnika policije, koji ga sa lisicama na rukama uvode u zgradu na Dorćolu.

Podsetimo, Đurić je uhapšen prošle godine u oktobru jer mu je policija pronašla veću količinu marihuane. On je proveo četiri meseca u pritvoru, a nakon toga dobio je nanogvicu, te je danas u trenutku hapšenja već služio kaznu. On treba da izdržava kaznu od 12 meseci kućnog pritvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge koji je zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom. Još od tada, reper napominje da je, osim ćerki Tari, u potpunosti posvećen albumu „3211”, koji je još u ćeliji dobio prve autobiografske delove.

(24sedam.rs Foto: Noizz.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Me

25.11.2021 16:35

Ovoga treba zatvorit, I nikad ga pustit vani… Sramoti srpski narod . Bruka.. ??

ODGOVORITE