Pronela se vest na Meriminoj sahrani o Mrkinom stanju, evo šta kaže Ana!

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik socijalista i emotivni partner pevačice Ane Bekute, danima se nalazi u bolnici Dragiša Mišović gde se bori za život.

Magazin 23.11.2021 | 18:50
Pronela se vest na Meriminoj sahrani o Mrkinom stanju, evo šta kaže Ana!

Pevačica Ana Bekuta, koja je održala govor na komemoraciji Merimi Njegomir, i prisustvovala sahrani svoje kume, poverila se prijatelju, koji je pitao za Milutinovo zdravstveno stanje, da je političar bolje i da se nadaju da će biti sve bolje, saznaje Kurir.

Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

"Mrki je bolje, bolji su rezultati nego juče i doktori se nadaju da će biti još bolje", rekla je prijatelju Ana Bekuta vidno potresena, zahvaljujući mu na brizi.

Podsetimo, Mrkonjić se već danima nalazi na bolničkom lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog ozbiljnih komplikacija u radu srca i priključen je na respirator. Lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Ana Bekuta, Komemoracija, Merima Njegomir
foto: Ana Paunković

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar