Toliko mrzi bakterije da iznajmljuje supermarket da bi kupila hranu

Jedna žena je otkrila da iznajmljuje zajedno s mužem ceo supermarket na jedan sat kako bi izbegla “bakterije” drugih potrošača -kupaca.

Zanimljivosti 23.11.2021 | 16:33
Toliko mrzi bakterije da iznajmljuje supermarket da bi kupila hranu

Ema, iz SAD, objasnila je da bi ona i njen suprug Lukas iznajmili supermarket sebi na jedan sat nedeljno kako bi mogli na miru da obave kupovinu hrane.

Bračni par redovno objavljuje o svom životu i svojoj maloj ćerki Krit na svom TikTok nalogu (@itsacretelife) gde su govorili o svom načinu života bez mikroba to jest, bakterija!

Ne samo da ovaj mladi bračni par ne ide na odmor, u restorane ili u tuđe kuće, oni odbijaju da kupuju u supermarketu sa drugim kupcima, jer misle da su kupci puni bakterija

“Idemo u kupovinu kao i svi drugi, mi smo normalni ljudi. U stvari smo prilično dobro stojeći s novcem ,te to iskorištavamo na ovakav način. Mi zapravo iznajmljujemo prodavnicu – suupermarket na jedan sat, jedan dan u nedelji pre nego što se otvore vrata za ostale”

 

“Platili smo prodavnici da sve dezinfikuje i dozvolili smo da budemo jedini ljudi u supermarketu prilikom nedeljne kupovine hrane, tako da ne moramo da idemo u kupovinu sa drugim (bakterijskim) kupcima prenosi Mirror.

I to takođe radimo da bi Crete mogla da doživi stvarna životna iskustva. Dakle, da, idemo u kupovinu i nismo ludi, mi smo kao i svi drugi ljudi.!”

Za one koji se pitaju koliko košta iznajmljivanje celog supermarketa, Ema je priznala da to ne bi uradila da joj nije dobro.

Objasnila je: “Recimo samo da ne bismo iznajmljivali prodavnicu da nismo bogati. Prilično je skupo. Zapravo bi bilo jeftinije iznajmiti ga nakon što se zatvore uveče, ali to se ne uklapa u naš raspored.”

“Dozvoljavamo samo jednom zaposlenom da nas izvede na kraju prodavnice i oni moraju da nose potpuno zaštitno odelo i štitnik za lice sve vreme.

Na pitanje odakle joj toliko novca da iznajmljuje supermarket Ema kaže:

“Obogatili smo se na lutriji koju je Luke osvojio kada je imao 19 godina. Između toga i mudrog ulaganja ne moramo ništa radimo. Provodimo svoje vreme praveći lep život i detinjstov našoj kćerci Crete.. gradeći joj ogromno igralište, putujući kamperom itd.“

Na pitanje jednog korsnika tiktoka Ema je rekla: “Mi nismo germafobični… jednostavno ne volimo klice tj. bakterije”.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joj

24.11.2021 12:11

Kakvo preseravanje.Da niste dobili novac iznajmila bi k....

ODGOVORITE