Darko pokazao kako on i Barbara uživaju na selu sa njegovom ćerkom!

Pevač Darko Lazić, njegova devojka Barbara Bobak i ćerkica iz prvog braka Lorena, proveli su divno popodne u Brestaču, vozeći kvad.

Zabava 15.11.2021 | 17:53
Darko pokazao kako on i Barbara uživaju na selu sa njegovom ćerkom!

Lazić je podelio njihove slike na društvenim mrežama na kojima se vidi da su svi "do guše" uprljani blatom!

Printscreen Instagram/ Darkolazicofficial
 

- Cirkus Kolorado - stoji u opisu fotogrfaije koju je podelila Barbara na svom profilu, a zatim i Darko, a Lorena se, sudeći po njenom osmehu, odlično provodi i uživa sa ocem i njegovom devojkom.

Darko je podelio i video kako Barbara dobro vozi kvad kroz blato, ali i da su se skroz zaprljali i da im to uopšte ne smeta.

 
Printscreen Instagram/ Darkolazicofficial
 

Podsetimo, Barbara je u jednom svom intervjuu rekla kako se sjajno slaže sa malom Lorenom, a podelila je i jednu anegdotu, kako je Darkova naslednica "saznala" da je Brabdara njegova devojka.

- Sa Lorenom sam provela samo nekoliko dana, ali sam se zaljubila u nju, ona toliko inteligentno, elokventno, predivno dete, prevaspitno. Već sam rekla, Ani kapa dole kako ju je vaspitala. Ona će da izraste u jednu namazanu žensku koju niko ne može da prevesla, što je super. Ona sve već konta, povezuje. Bila mi je zanimljiva kad je došla, sedi i jede, ja nešto pričam sa njom, ona kao: "Otkad se vi poznajete?", mi kažemo, ona ćuti, pa posle nekog vremena: "Tata, je l ona tvoja drugarica?", i on kao: "Pa, da, ona je moja drugarica" i ne znam šta je sve pitala.

Darko pokazao kako njegova ćerka uživa sa Barbarom: Svi skroz uvaljani u blato! (FOTO)

- I sad Darko kaže: "Barbara je moja devojka, ona i tata su zajedno", a ona kaže: "Pa da, znala sam ja to". Bezobrazna je, namazana, konta sve, volela bih da imam takvu ćerku, kad je upoznaš poželiš da imaš dete. Nije pitala za brata i sestru, još je rano za to (smeh).

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar