Pokrenuta istraga protiv direktora Partizana

Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pokrenulo je istragu protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure i još trojice osumnjičenih zbog zloupotrebe položaja.

Sport 10.11.2021 | 19:13
Pokrenuta istraga protiv direktora Partizana

Naredbom o sprovođenju istrage pored Vazure obuhvAćen je i direktor biciklističkog kluba Partizan B.B, zbog krivičnog djela zloupotreba položaja odgovornog lica, dok su pod istragom za krivično djelo zloupotreba službenog poližaja sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B.D. i samostalni savjetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D, rečeno je Tanjugu u tuzilaštvu.

Istraga je pokrenuta nakon što je danas po nalogu Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima MUP Republike Srbije, podnijeta je krivična prijava protiv njih, navodi tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih djela koja su im stavljena na teret.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar