Pomoćnik režisera progovorio o incidentu

Asistent režisera Dejv Hals koji je holivudskom glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj sa bojevom municijom prvi put se oglasio o snimanju filma u kojem je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a režiser Džoel Souza ranjen.

Svijet 02.11.2021 | 09:00
Pomoćnik režisera progovorio o incidentu

Uizjavi za Njujork post, Hals se nije osvrnuo na detalje incidenta tokom snimanja prošlog mjeseca u Novom Meksiku, ali je rekao da je šokiran i tužan zbog smrti Hačinsove.

– Halina Hačins nije bila samo jedna od najtalentovanijih osoba sa kojima sam radio, već i prijatelj. Šokiran sam i tužan zbog njene smrti – istakao je.

– Nadam se da će ova tragedija podstaći industriju da preispita svoje vrijednosti i praksu kako bi se obezbijedilo da nikome ponovo ne bude naškođeno kroz kreativni proces – naveo je Hals.

Boldvin je nesrećnim slučajem tokom snimanja scene za film “Rđa” ubio Hačinsovu a ranio reditelja Souzu tokom snimanja filma u Novom Meksiku.

(Tanjug  Foto:Profimedia)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

izraelac

02.11.2021 08:44

ko fol nema forenzičke analize čahura i otisak prsta ni dnk na pištolju ni metcima... satraše nas sa ovim vjestima ko da nema istrge ni forenzike... a amerika alo a kamere svuda i ljudi svuda na snimanju

ODGOVORITE
Name

Poaro

02.11.2021 09:21

Danima čitamo o incidentu,ali još niko nije objavio suštinu:Ko je stavio prave metke u taj pištolj

ODGOVORITE
Name

Prducent

02.11.2021 09:59

Da nisu podmetnuli braca Jojke

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

02.11.2021 11:16

Pošto je dotična bila veoma uspješna Ukrajinka netreba isključiti mogućnost da je neko od proruskih retarda podmetnuo pravu municiju

ODGOVORITE