DNS osuđuje pokušaj otmice Miloša Stevanovića

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza, Nenad Nešić najoštrije osuđuje svaki vid kriminalnog ponašanja i pokušaj otmice jednog od čelnih ljudi ove političke partije, advokata Miloša Stevanovića.

Republika Srpska 25.10.2021 | 12:12
DNS osuđuje pokušaj otmice Miloša Stevanovića

Nešić kaže da su tokom vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske svojim profesionalnim i predanim radom, organizovanom akcijom i brzim djelovanjem uspjeli spriječiti organizovanu kriminalnu radnju pokušaj otmice i lišenja života Miloša Stevanovića, advokata iz Bijeljine i poslovnog direktora Demokratskog narodnog saveza.

– Svaki vid kriminalnog ponašanja je za osudu, a ukoliko je isto usmjereno na povredu ličnog i tjelesnog integriteta jednog ljudskog bića, tim prije ova djela imaju posebnu težinu i počinioce istog treba najstrože kazniti u cilju represije, ali i preventivnog djelovanja na druge potencijalne učinioce ovakvih zlodjela – itsakao je Nešić.

Dodao je da ga je pogodila vijest o pokušaju otmice Stevanovića.

– Vijest o pokušaju otmice Miloša Stevanovića, velikog prijatelja, filantropa i čovjeka koji svojom energijom i ideologijom, te osobe koja predstavlja jednu od ključnih karika ove političke opcije je pogodila kako mene lično, tako i čitavu stranku. Ovim putem se posebno zahvaljujem policiji Republike Srpske, ljudima koji su učestvovali u akciji hapšenja i dali svoj doprinos da se ovakvo zlodjelo spriječi – rekao je Nešić.

Istakao je da se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske još jednom pokazalo i dokazalo svoju profesionalnost i ključnu ulogu u zaštiti svojih građana, te očuvanju javnog reda i poretka.

(BN)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mile

25.10.2021 11:23

Ovaj sve osuđuje i nista ne preduzima.

ODGOVORITE
Name

Sokolac

25.10.2021 12:21

Ko ga je oteo? Jeli ih policija uhapsila? Ko je nalogodavac.....

ODGOVORITE