Nataša Pavlović slomljena zbog smrti bivšeg muža!

Marko Živić je četiri godine bio u braku sa Natašom Pavlović, a i nakon razvoda par je ostao u dobrim odnosima. Voditeljka se putem instagrama oprostila od bivšeg supruga.

Magazin 15.10.2021 | 16:58
Nataša Pavlović slomljena zbog smrti bivšeg muža!

"Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti", napisala je voditeljka i dodala:

Nataša Pavlović
foto: Damir Dervišagić

"Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi", zaključila je Nataša.

 

Podsetimo, Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović".

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu"

Glumac će biti sahranjen u utorak u 14h časova na Novom groblju.

Komemoracija Marku Živiću biće održana u utorak, 19. oktobra u 11 časova u Beogradskom dramskom pozorištu. Marko će biti sahranjen istog dana u 14.30 časova na Novom groblju. Opelo počinje u 14h.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aloo

15.10.2021 16:25

Neka on pociva u miru,samo.nzm zbog cega je ona slomljena kada nije u braku .

ODGOVORITE