Laća progovorio o Marininoj svesci dužnika: Boriću se protiv zaborava, to je kao kazna!

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji. Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio.

Zabava 14.10.2021 | 20:39
Laća progovorio o Marininoj svesci dužnika: Boriću se protiv zaborava, to je kao kazna!

Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pesmama njenim - napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.

Milan Radulović, Laća
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

"Čim se malo stiša sve, možda posle 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Mnogim pevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pevačica koja je od nje uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljni hitovi i nikad nije platila - ispročao je izvor blizak Marininoj porodici.

Marina Tucaković
FOTO: KURIR, STORY LUKA ŠARAC

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ovaj

16.10.2021 15:47

Samo ceka,kada ce svesku da otvori.(Toliko o zalosti za majkom).Nemorate ovo ni objaviti,kao sto niste ni dosada.

ODGOVORITE