Koja poznata glumica će igrati bivšu ženu Ace Lukasa u "Kafani na Balkanu"?!

Serija "Kafana na Balkanu", o životu i karijeri Ace Lukasa, uskoro će početi da se snima, s obzirom na to da je Hype produkcija objavila da je otvoren kasting, a prvi pregovori sa glumcima su već u toku.

Zabava 13.10.2021 | 22:22
Koja poznata glumica će igrati bivšu ženu Ace Lukasa u "Kafani na Balkanu"?!

Osim što se zna da će lik pevačevog oca, Vuksana Vuksanovića, najverovatnije tumačiti glumac Mima Karadžić, javnost najviše zanima koja glumica bi mogla da odigra Lukasovu bivšu suprugu - Sonju Vuksanović.

Kako smo saznali od izvora bliskog pevaču, dve poznate glumice su u trci - Tamara Dragičević i Teodora Bjelica.

Tamara Dragičević Promo/Ravno selo

 
 

- Jedna od njih dve će najverovatnije dobiti ulogu Sonje, koja će u seriji, kao i u filmu, biti prilično zastupljena - kaže izvor za 24sedam i dodaje da su i sa Tamarom i sa Teodorom obavljeni prvi razgovori. Pošto još nije poznat datum početka snimanja "Kafane na Balkanu", a nije obavljena ni prva proba za ulogu Sonje, nije poznato koja je glumica bliža da preuzme značajno mesto kao Lukasova bivša draga.

Inače, tim koji radi na kreaciji serije, ima nameru da dođe do Netflixa, pa je zato i logično da se veliki broj glumaca javio na kasting. Ono što je još zanimljivo jeste da je Aca gotovo jedina ličnost o kojoj se snimaju film i serija za života, pa je jasno i da će dobro profitirati.

 

24sedam/ Goran Sivački

 

Podsetimo, scenario za "Kafanu na Balkanu" potpisuje Vanja Bulić, koji je sa folkerom sarađivao i na njegovoj autobiografiji "Ovo sam ja" koju je izdao za "Lagunu" krajem juna ove godine. U tom štivu on je upravo obelodanio mnogo toga o braku sa Sonjom: od toga kako su se upoznali i zavoleli, pa sve do trenutka kada su završili na sudu povodom razvoda.

Na promociji Lukasove knjige, bilo je reči da će i on sam učestvovati u ovom filmskom projektu.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar