Sinan bi danas napunio 65 godina a imao je tužan život!

Na današnji dan se rodio legendarni pjevač Sinan Sakić. Danas bi napunio 65 godina, a preminuo je u šezdesetdrugoj godini. Život ga nije uopšte mazio, doživljavao je traumu za traumom.

Zabava 13.10.2021 | 17:25
Sinan bi danas napunio 65 godina a imao je tužan život!

Rođen je u Loznici 13. oktobra 1956. godine, a o njemu se starala samo majka i za nju je bio jako vezan. Sinan je sa svojoj suprugom Sabinom bio u braku 37 godina i dobili su dvoje djece - kćerku Đulkicu i sina Alena, ali Sinan iz prvog braka ima još dvoje djece - Rašiad i Ernesta.

Prvi šok i najveći je doživio kada je njegov sin Rašid ubio svog druga iz djetinjstva Dragoljuba Despotovića kojeg je Sinan volio kao svoje dijete. Sinan je u tom trenutku imao nastup, ali se ponio kao pravi profesionalac, jer je i poslije saznanja za incident u kome je njegov sin usmrtio svog druga iz djetinjstva, sa kojim je i sam pjevač bio blizak, nastavio svoj dogovoreni nastup do kraja.

Do porodičnog razdora i svađe između njih dvojice došlo je prije 15 godina, a Sinan je sina od tada posjetio samo jednom u zatvoru, dok Rašid nije tražio da ga puste iz Padinske skele da vidi bolesnog oca.

Sljedeći veliki stres je doživio kada mu se sin Alen zakucao automobilom u banderu, koja je kasnije pala na njegovo vozilo, ali situacija je bila još dodatno dramatičnija jer je u kolima bila i njegova žena Sabina. Na svu sreću zadobili su samo lakše tjelesne povrede.

Na kraju je i njegov treći sin, Ernest, napravio skandal ispred Kliničkog centra samo nekoliko dana prije pjevačeve smrti. Do incidenta je došlo kada su njegovi sinovi stigli u posjetu, sa željom da ga odvedu iz Kliničkog centra u Beogradu na snimanje, što ljekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Tada je Ernest napravio haos, jer porodica nije bila zadovoljna njegom, a nakon toga je vrlo brzo priveden i protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda.

Čak je i njegova jedina kćerka Đulkica Sakić Amzić, uspjela da zainteresuje javnost kada je odlučila da prokomenariše aktuelna dešava u "Zadruzi".

Naime, ona je na Fejsbuku oplela po Anabeli Atijas i Luni Đogani, kritikujući njihovo ponašanje, i hvaleći Kiju Kockar, zauzimajući se za njen brak, u koji, prema njenom mišljenju, Luna nije trebalo da dira dok se ne završi. Sakić je bio sklon i raznim porocima - više puta je javno priznao da pretjeruje sa alkoholom, kao i da mu droga nije strana, a volio je i kocku, pa mu se dešavalo da za veče izgubi i do 50.000 eura.

Policija je jednom prilikom kod pjevača i pronašla k.kain i to u donjem vešu, na graničnom prelazu Trbušnica, zbog čega je uhapšen.

Sinan je za svoje pjesme  pričao da u svakoj od njih ima 90 odsto njega i stalno je isticao da ne bi otpjevao nijednu pjesmu koja ga ne dotakne, bez obzira na to koliki hit bi postala. Među brojnim pjesmama posebno se izdvajaju dvije, koje mu mnogo znače, "Sabina", koju je posvetio supruzi, i „Oče moj”, koju je jedva snimio gušeći se u suzama jer mu je otac umro veoma mlad.

Kćerka Đulkica mnogo pati za ocem, ne propusti dan da nešto ne objavio o njemu na Instagramu, a danas na njegov rođendan cijeli nalog je posvećen pokojnom ocu.
 

(ekskluziva.ba)

Komentari / 0

Ostavite komentar