Mazalica: SNSD ne ruši BiH, Dodik već ima sankcije

 Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je Srni da ova stranka traži poštovanje Ustava, ne razbija teritorijalni integritet BiH i ne radi protiv interesa bilo kojeg naroda.

Republika Srpska 13.10.2021 | 08:50
Mazalica: SNSD ne ruši BiH, Dodik već ima sankcije

"Ali, to znači da ni drugi ne treba da uzurpiraju što je tuđe, a upravo je na sceni kontinuirano oduzimanje od Republike Srpske. I na kraju, BiH nije postala bolja, već još više zaglavljena u sopstvenu nemoć", istakao je Mazalica.

Upitan da prokomentariše izjavu predsjednika PDP-a Branislava Borenovića da je stav ove stranke da su prijedlozi Milorada Dodika i SNSD-a radikalni, Mazalica je rekao da Borenović samo traži izgovor i opravdanje za neučestvovanje u tako važnim temama.

"Zamislite kolika je to politička glupost da kažete da je insistiranje na poštovanju Ustava i nadležnosti koje je on dao Republici Srpskoj radikalan zahtjev ili da će zahtjev za poštovanjem Ustava odvesti Republiku u neizvjesnost i konflikt", dodao je Mazalica.

Mazalica je ocijenio da ispada da eksperimentalizam, oduzimanje nadležnosti i nepoštovanje Ustava nude mir i stabilnost i prosto je nevjerovatno da takvu tezu izgovori bilo koji političar na planeti.

Кomentarišući izjavu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića da bi lider SNSD-a Milorad Dodik mogao da dobije sankcije, ali da je veća opasnost da ih dobije Republika Srpska, Mazalica je rekao da je Dodik već dobio sankcije, a BiH zbog toga nije postala ni bolja, ni efikasnija, ni funkcionalnija, ni bliže EU.

On je upitao i zašto bi Republika Srpska dobila sankcije?

"Da nije zato što traži poštovanje Ustava, što nudi dijalog, što traži rješenja koja će imati legalitet i legitimitet i što želi koncept koji će poštovati interese svih, a ne samo jednog? Tako je to upravo predvidio Dejtonski sporazum, pa što bi neko sankcionisao Republiku Srpsku koja brani svoju poziciju koju joj je taj sporazum i definisao", istakao je Mazalica.

On je rekao da vidi da se politički dometi političkih stranaka iz FBiH, ali i opozicije u Republici Srpskoj svode jedino na prizivanje sankcija, a to pokazuje ništa drugo do političku nemoć i jednih i drugih.

"Mi nismo nikakvi pobunjenici, već smo legalisti. Nismo rekli da rasparčavamo BiH, ali jesmo rekli da joj treba ozbiljno liječenje i da će biti izliječena onda kad bude prihvaćena kao zajednička. A nije zajednička ako se svi u njoj ne osjećaju komotno. Dakle, poštovanje Ustava ne vodi u neizvjesnost, naprotiv. I to je jedina poruka na Borenovićeve i Šarovićeve izjave kojima samo unaprijed traže alibi za nepostojanje volje ili kapaciteta da se bave važnim temama", naglasio je Mazalica.

On je upitao i zašto oni, konačno, ne kažu kako treba dalje u BiH, da li je formula za to zabiti glavu u pijesak, nadati se ponekoj sarajevskoj fotelji, slušati bezobrazluke o genocidašima, o oružju za "ne daj Bože", kako to prijeti sarajevska čaršija, ili imaju neki drugi metod.

(Srna) 

Komentari / 87

Ostavite komentar
Name

realnost

13.10.2021 07:06

Gospodine, a gdje je odgovornost za tretiranje pacijenata tehnickim gasom? Imamo smrtnost najvecu u Evropi i drugo mjesto u svijetu! Je li i to bio dio snsd-ove agende i ko ce za to da odgovara?

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2021 08:22

Mazalici treba flaster staviti preko usta. On je politicki nepismen! Poltron i ulizica epskih razmjera.

Name

VRS

13.10.2021 08:24

Jadan je onaj koga prestavlja ovaj jadnik, poltron , i dupelizac!!!

Name

Borac

13.10.2021 08:58

Ko jos slusa mazalicu,tamindziju,zunica i laznu poslanicu dusicu. Macalica koliko je pametan,da ga i kosa napustila.

Name

RS kao entitet BiH

13.10.2021 09:21

Ima najvecu smrtnost u svijetu.

Name

c

13.10.2021 09:39

Pitomi Mile je melem za ranu BiH, kako se ponaša prema opoziciji, novinarima koji mu ne odgovaraju i sve ostal......, možete zamisliti kako se on dogovara. Ko ga ne sluša najebo je, a BiH političari imaju sankcije od njega blokadom. To nije čovjek za lidera i pregovore. Njegovo je prošlo, kada je moga ratovati on je švercova, a za švercerom se u rat ne ide. Odlazi deda iz istorijr RS i povedi sektaše, Borac 1kt.

Name

Re

13.10.2021 10:37

Ovaj Gvido.Mazalicki pa ako on ima pojma o bilo cemu.ovo je dokaz glupaka u vlasti,jadan narod koga vodi..

Name

4d

13.10.2021 10:49

Ovom mazalici samo antena fali,da bi bio pravi masovac.

Name

KLIX

13.10.2021 10:56

Nakon sastanka rukovodstva Doma naroda u Parlamentu Bosne i Hercegovine novinarima se obratio Bakir Izetbegović govoreći o temama sastanka. Navodi kako je Nikola Špirić insistirao na razgovoru i komunikaciji. "On traži da se sjeda i razgovara, samo ja nisam za taj format Čović, Dodik i ja, ali sam spreman sjesti s Dodikom jedan na jedan", rekao je Izetbegović, a što se razlikuje od njegovog ranijeg stava da nema razgovora s Dodikom bez međunarodne zajednice.

Name

Savjet

16.10.2021 05:40

Nego Mazalice podmazi ti dole, mozda ce ti uskoro dobro doci..

Name

Glupost

13.10.2021 07:08

I ti viris iza Zeljke, ajde bjezi i ne pravdaj se.

ODGOVORITE
Name

Vjerujte mi,

13.10.2021 09:52

Kad vam mazalica kaže.

Name

Bosna 3

13.10.2021 12:59

Nista je Mazslica sa celom ksksv je Perisic savetnik dodov kad pocnevda krijesti ko skakavac to naksza svih vremena klasicni dupelizac skolski primer

Name

Re

13.10.2021 17:49

Sramota da se Mazalica kao obrazovana osoba spustio na nivo papagaja.

Name

miroslav

13.10.2021 07:14

jadan ti je predsednik kad ga ti branis,pa on je to potpisao i pristao neka radi sto treba radiiti,vise je po srbiji nego u RS

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

13.10.2021 07:20

Daj više dosta je ovakvih budaletina i dupelizaca i klimoglava kao ovaj p Mazalica , Rajčević , Kovačević , Vulićka , Šulić... ima li u Snsd u i jedan mladi čovjek koji nije toliki poltron i ništa ne zna , samo kao papagaji ponavljaju Dodikove riječi , ajd što su dupelizci već su toliko ružni i ljugavi da se gade narodu , toliko su iritantni svojim ponašanjem da jednostavno građani ne glasaju recimo u Banjaluci za opoziciju već protiv takvih ljudi , pod hitno sve ovo otjerati i dovesti mlađe obrazovane i normalne ljude

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2021 08:48

E zbog ovakvih kao ovaj Mazalica Snsd je izgubio Banjaluku , dobro ste pobrojati sve te jajare ali morali ste dodati Željku , Tegeltiju, Špirića , Škrbića , Majkićku , ako se tih ne otarasi Otišao Dodik je u p m

Name

Nole

13.10.2021 07:23

Apsolutno sve sto je rekao je tacno.Mozete pisati da sam bot,ovakav,onakav,ali dajte ponovo procitajte tekst pa cete vidjeti da je sve rekao kako jeste.Sta,je li treba pustiti FBiH da bude radikalna,a RS ne smije da bude radikalna.Neka,i treba da bude radikalna,jer sabijanjem glave u pjesak,proci cemo kao Srbija s Kosovom.Ma,sve je Mazalica tacno rekao,iako nisam simpatizer Snsd-a,ali ovde ih podrzavam,i uvijek cu podrzavati onog ko brani i ne da na RS....

ODGOVORITE
Name

Smiljana

13.10.2021 08:32

Nisi ti bot!, ti si kao i Mazalica kreten!

Name

RE

13.10.2021 08:49

Imaš pravo da mu vjeruješ, to je politika, samo nerealna politika, OS BiH nije moguće tek tako obrisati gumicom, to je nerealno i nesprovodivo. Ti vjeruješ da jeste i na to imaš potpuno pravo, glasaj ponovo za Mazalicu i to imaš pravo. RS je pretvorena u ljušturu gdje je predsjenik-ca i vlada dovedeni do apsurda, budžet se puni kreditima, kriminala kao u priči, u bolnicama se bolesnima daje kisenik za radionice, namještaju se poslovi, isisava i onako prazan budžet, nenavi informacino sistemi se plaćaju milionima maraka...sve institucije su dovedene do farse...prijatno i doviđenja

Name

Re

13.10.2021 08:50

Jadno je što ne razlučuješ njihove LIČNE INTERESE od INTERESA RS. Snsd je kao Don Kihot koji se bori protiv nepostojećeg neprijatelja - vjetrenjača, samo da bi okrenuo priču sa svog lopovluka. Moj otac je branio i gradio ovu državu dok je taj koji danas laje o patriotizmu punio džepove, a ti ih samo podržavaj, mediokritetu!

Name

Re Nole

13.10.2021 10:18

Apsolutno sve sto je rekao NIJE TACNO. Ne moze RS niti entitetski parlament kad god mu se prohtije odluciti da ponisti zakone izglasane na nivou BiH. Kakva je to pravna sigurnost? Takve stvari vode u bezakonje, neizvjesnost i rat, a ako to podrzavas onda molim te nemoj bjezati nego prvi na liniju idi pa brani Mazalicu majmune.

Name

Анонимна

13.10.2021 07:23

Теби треба лијечење гњидо једна

ODGOVORITE
Name

Dodo

13.10.2021 07:27

Dobio sankcije pa sad salje svoje poslanike da cutaju njegov text. Svima je jasno da je samo traktorista prenio nadleznosti i da dalje ne moze, a ni nazad. RS ce biti sigurnija bez njega i njegove stranke! Opozicija cuva RS!

ODGOVORITE
Name

?

13.10.2021 07:27

СНСД се тренутно труди да поврати надлежности. Народ ће то знати препознати као и страх опозиције. Време ће показати ко је у праву.

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2021 08:25

SNSD je prenio nadleznosti. Taj trud moze proizvesti sukobe! Nema teoretske sanse za tako nesto. Mile ce se boriti do poslednjeg Srbina da bi sacuvao pokradene milijarde. A vi bijednici ginite i radite za 540 KM!

Name

Re za ?

13.10.2021 10:15

Pa narod je konacno prepoznao da je upravo SNSD prenio nadleznosti, sacinio spisak za sankcionisanje i zabranu rada nekoliko desetina funkcionera iz SDS-a, surujuci sa strancima, "svjezi dasak vjetra na Balkanu" nasilno smijenio Nikolu Poplasena,......

Name

re

13.10.2021 10:24

Dejton je propisao i proceduru prenosa nadležnosti i proceduru povratka tih nadležnosti. Izvolite u PS BiH pa skupite ruke. NSRS ne može izglasati povratak nadležnosti, po Dejtonu. No, tako je kad svi u RS-u na Dejton gledaju kao na švedski stol pa uzimaju samo ono što im se sviđa.

Name

Milica

13.10.2021 07:29

Ah, evo ovoga , koji pokušava vaditi kestenje iz vatre..

ODGOVORITE
Name

Savo

13.10.2021 07:30

Nista nije uzeto nego je dato glasanjem snsd a

ODGOVORITE
Name

Supozitorija koja lici na

13.10.2021 07:34

Covjeka. Pritom i govori... Svega ima u Snsd cirkusu...

ODGOVORITE
Name

Hahaha

13.10.2021 08:32

Tacno tako majstore

Name

BlBL

13.10.2021 07:36

Majmune jedan, pa baja je sve nadleznost prenio na BiH. Koliko si pokvaren, niko ti ravan nije.

ODGOVORITE
Name

Mejdan

13.10.2021 08:29

Čak ni Čavića zbog vojske više ne mogu nabijati opoziciji na nos pošto je sada uz SNSD.

Name

Mazalice mazalice

13.10.2021 07:39

Drugom ti oci mazi a narod nije glup da nevidi kod svojih ociju.

ODGOVORITE
Name

Nikol

13.10.2021 07:44

Mazalice tebi tvoje prezime govori kakavsi kao politicar.Trazite davam se vrate nadleznosti kojeste Vi prenjeli na BiH.Skupstina je to usvojila i vasi clanovi su glasali o tim odlukama kojesu usvojene i zakonom na nivou BH regulisane.Viste dali saglasnost o gasenju vojske RSa osnivanje SIPE i njen prvi direktor slucajno se zove Sredoje Novic ukinuli carinu RSa i formirali Upravu za indirektno oporezivanje osnovali VTVS na nivou BiH razne agencije za hranu ljekove sjemena kompletnu hemiju za zastitu u poljoprivredi.Formiraliste granicnu policiju i carinu jel vam je u tom trenutku odgovaralo dabiste dosli na vlast.Nije kako vi zovete politicko Sarajevo pokralo i unistilo ekonomiju u RSu unistilo njene institucije nego vasa partija.Protjerali stevpolovinu svoga stanovnistva kako narod kaze trbuhom za kruhom.Nego moj Mazalice sav svijet vam je kriv za vasu pljacku i opozicija.Nego viste cudo ove planete ko god nemisli kao Vi viga proglasite izdajnikom.A vasu izdaju ce proucavati istoricari.

ODGOVORITE
Name

Tamara

13.10.2021 08:23

Veci dio ovog teksta sam htijela da napisem i ja! Hvala Vam sto ste me preduhitrili! Svaka rijec je na svom mjestu! Pitam se, hoce li "gospoda"snsd bar nekad priznati svoje greske???

Name

Asw

13.10.2021 07:44

Dokle više sa praznom pričom. Pa ne možete sastaviti godinu dana bez kredita, nemate budžeta da nije u njemu kredit a glumite srbende i pričate o odcjepljenju. Koga vi zaj.....te. Šta folirate. Kakvu silu glumite . Kome srbujete narod nam ode.

ODGOVORITE
Name

Niste vi legalisti

13.10.2021 07:45

Mazalice, vi ste kriminalci i lopovi, pljackasi vlastite zemlje i naroda, sve suprotno od patriota i casnih ljudi. Ucinili ste ovu zemlju jednom od najjadnijih u svijetu ( postoji istrazivanje o tome).

ODGOVORITE
Name

Miroslav

13.10.2021 07:49

Dragi Mazalice potpuno se slazem da treba postovati ustav i zakone ove drzave. Ali ti i tvoj Baja ste upravu sve vrijeme krsili ustav i mimo Dejtona prenosili nadleznosti RS na nivo BiH. To ste radili 16 godina i tad se niste bunili. Sad kad ste sve prenheli i ostavili RS kao ljusturu i kad Vam prijeti gubitak vlasti sad pomagate i pozivate se na ustav kao da je neko drugi sve to prenio a ne Vi. Kakav cinizam.

ODGOVORITE
Name

RE

13.10.2021 08:16

Ispravak krivog navoda, ništa nije rađeno mimo Dejtona, dejtonski mirovni sporazum predviđa tzv. prenos nadležnosti, problem je što se narod konstantno dezinformiše, dejtonski ustav je okvir koji nije trajan za navijek, on se može mijenjati i nadograđivati u parlamentu BiH sa 2/3 glasova. Mogu se ukinuti entiteti sa 2/3 glasova.

Name

Arm

13.10.2021 07:49

Ajde kada si tako pametan,da vidimo kako ćete istjerati SIPU.

ODGOVORITE
Name

CRVENA SEKTO

13.10.2021 07:51

VI STE MALDEN OLBRAJT.. PLAĆENI.. ONA JE DODIGA BURLU POSTAVILA DA UNIŠTI RS. I SRPSKI. NAROD.. A GLUMI TE PATRIOTE.. IZVLAČITE NARODNI NOVAC.. MEDIJSKI MRAK.. REŽIM.. STRAH.. GENOCIDNA CRVENA SEKTO

ODGOVORITE
Name

ustaj mala veži kera

13.10.2021 07:51

Ovaj poMazalica se ponaša kao da Baja nije prijetio referendumom jedno 16 hiljada puta do sada. poMazalica dobro zna da dejtonski ustav predviđa prenos nadležnosti, ja se dobro sjećam i Dodiga kada je svojevremeno govorio kako je vojska prenesena po svim propisima. Ali izvolite gospodo, vaše glasanje i izglasavanje je svakako postalo beznačajno. OS BIH nije moguće ukinuti nikakvim glasanjem na nivou autonomnih regija, hoćete da padne mrtva glava

ODGOVORITE
Name

Zos

13.10.2021 07:57

Tacno ste svi na jedan kalup.Ispravno je samo ono sto Dodik kaze.Ovi ostali su svi ludi,izdajice,lazovi itd..Po vama citav svijet nije u pravu,samo vas vodja..

ODGOVORITE
Name

BL

13.10.2021 08:01

A ti se nisi dugo javio. Džaba se uvlačiš poltronu, ostao si i ostaćeš samo mali ljigavac.

ODGOVORITE
Name

Ja

13.10.2021 08:03

Sam vidio kretena i kretena,ali što je ovaj.Kako se može roditi ovakav kreten.Nevjerovatno

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2021 08:27

Ima njih jos mnogo u SNSD i ne zna se ko je od koga veci KRETEN!

Name

Ja Srbin bivši vojnik VRS

13.10.2021 08:05

Zašto se ne pobuniste tada kada su Samostalnoj R(r)epublici Srpskoj (zaista je bila dobrano samostalna po Dejtonskom sporazumu) oduzimali i prenosili na nivo BiH jednu po jednu nadležnost. Niste se bunili, nije zasijedao IK snsd, nisu se oglašavale tadašnje"mazalice"; naprotiv, svi ste sarađivali i učestvovali u tome, vi isti, glavom i bradom, koji danas donosite, po meni pogubne odluke po opstanak bilo kakve Srpske. Tada se moglo nešto i odbraniti, ali ste vi oduzimanjem prava RS dobijali sve važnije i važnije funkcije koje su vam omogućile enormno bogaćenje i pljačku naroda. Neki, koji su se tada pobunili, su smijenjeni sa svojih funkcija (Nikola Poplašen) i nestali su sa političke scene. Sada kada vam je uskraćena mogućnost pljačke vi se sjetiste vraćanja na "Izvorni Dejton". Evo, ja dajem svoj doprinos toj smostalnosti i predlažem da tu "državu" nazovete "DoSrpska" ili "MileSrpska".

ODGOVORITE
Name

Србин

13.10.2021 08:06

Кад смо је одавно препустили издајницима и дезертерима попут вас, и треба да нестане.

ODGOVORITE
Name

Nedo

13.10.2021 08:07

Posto su sankcije kazna one bi mogle da se sastoje u tome da se vrhu SNSD zabrani izlazak iz BiH bilo gdje osim u Srbiju( to tesko mogu da zabrane i sprijece). Medjutim, ni to nece bitno promijeniti stvari,jer sve bitno za Republiku Srpsku moze da obavi Srbija. Dakle, potrebno je prvo "uskopiti" Srbiju.

ODGOVORITE
Name

eh Mazalica

13.10.2021 08:08

Pa kome pripada RS.

ODGOVORITE
Name

Uroš

13.10.2021 08:19

Mazalice Dodik prenio sa tri potpisa sad vraća sa jednim.Da li si ti čovječe normalan.Kako to izvesti kretenu idiotski.Ko će ti to priznati svijet neće pola Bosne neće.Marš u tri P.M.

ODGOVORITE
Name

koka muzara

13.10.2021 08:22

Vojska Republike Srpske postojala je do 1. januara 2006, nakon čega je ukinuta i nastale su OS BiH. Poslanici NS Republike Srpske tada su usvojili Zakon o prestanku važenja zakona o obrani i Vojsci Republike Srpske, a parlament Republike Srpske je ovlastio tadašnjeg premijera Peru Bukejlovića da potpiše Sporazum o prenosu nadležnosti odbrane sa Republike Srpske na BiH....I vi nas sada ubjđujete da je moguće reći "pu pike ne važi više" ? Da bi se sada stanje vratilo mora se krenuti obrnutim redom, od parlamenta BiH prema nižem nivou, što znači da je nemoguće, odnosno moguće je ali realno nema većine u parlamentu BiH.

ODGOVORITE
Name

E

13.10.2021 08:24

Moj Mazalica samo LUPAS a nigdje ne spominjes STRANCE koji su jos uvjek ovdje i sve ZNAJU neradi se ovdje o tome sta prica pozicija ili opozicija vec se ovdje RADI O OBRUCU KOJI SE SVE VISE STEZE OKO KRIMINALA.

ODGOVORITE
Name

He He

13.10.2021 08:25

Šta sve piše u Ustavu R.S. , masu tih stvari vi sami ne poštujete. Mante sranja.

ODGOVORITE
Name

Vuk

13.10.2021 08:25

E sad još Žunić da se oglasi i da zaokružimo ovu priču.

ODGOVORITE
Name

MILORAD

13.10.2021 08:27

DOSADAŠNJE SANKCIJE SU SLABE, NIKAKVE, TREBA IH DESETOROSTRUKO POJAČATI I PROŠIRITI IH DA BUDU I OD STRANE SVIH ZEMALJA EVROPSKE UNIJE !!!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

13.10.2021 08:27

Mazalico bog te mazno odgovori prvo zasto ste ubijali narod indusrijskim kiseonikom a krali pare i bogatili se a ljudi umirali.Ti si posavit na to radno mjesto samo da klimas glavom svome BOGU kao i ona vulicka i primate paltu dobru.

ODGOVORITE
Name

Oliver

13.10.2021 08:38

Nemoj samo ti da nas braniš od federacije bolje da su šume zajedničke nego da vi pokradete ovako će mo dobiti bilo šta a od vas ništa samo čuvajte svog diktatora ali su vam čelije spremne pozdrav z Vukanoviča i naj bolji BN TV

ODGOVORITE
Name

ESAD

13.10.2021 09:00

U kojoj to zemlji doneseš zakone,bez obzira što su nametnute,a skupština BiH je potvrdila I da stim istim zakonima muzikaš kako tko hoće,i kako ih može poništavati kad njemu odgovara.

ODGOVORITE
Name

I.SA

13.10.2021 09:25

Tako je. Parlament BiH treba da je institucija a ne sprdacina.

Name

izbjeglica

13.10.2021 09:07

Zaglavili ste je 20 godnina nakon rata. Gori ste od rata. Rat je bio 4 godine, a vi ste 20. Manje je u ratu poginulo, nego sto ste vi protjerali u miru. Mazalica, mazac ociju.

ODGOVORITE
Name

prijedor

13.10.2021 09:13

Dejtonski sporazum iliti Ustav fino propisuje da se nadležnosti države mogu prošititi ako sva tri naroda se usaglaseSve odluke zakoni koji us doneseni sa tom klaulom su por+tvđeni u Skupštini RS ParlmentuBIH i Parlamentu BIH..Šta gospodinu nije jasno moga on zamajavaNe može se povuči saglasnost a da drugi e povuku....Isti proces je i kod ukidanja zakona.Prema tome nemojte nam ispirati mozak budalaštinama

ODGOVORITE
Name

Cvrle

13.10.2021 09:14

U snsd su svi mazalice. Maznu sta im god dodje u šake..

ODGOVORITE
Name

Milan

13.10.2021 09:17

Vi " gosp." ne radite ništa protiv nekog naroda, jedino radite sve protiv srpskog naroda, a zbog pokradenog kapitala, a da nebi odgovarali.. Sram vas bilo.

ODGOVORITE
Name

Fuj

13.10.2021 09:20

Muka mi je od ovakvih priča.

ODGOVORITE
Name

NAMAZANI!!!

13.10.2021 09:22

ZATVORI TA USTA,KAD VEĆ NEMAŠ NI SAVJESTI,NI KARAKTERA!PREVIŠE STE ZLA NANIJELI OVOM NARODU,DA BI SEBI DALI ZA PRAVO DA SE JAVITE!!!

ODGOVORITE
Name

Da imas mozga

13.10.2021 09:22

Razmislio ni o sebi na vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Ostadoste sami

13.10.2021 09:30

Gdje su vam koalicioni partneri?

ODGOVORITE
Name

Sale

13.10.2021 09:50

Mazalica i crveni sverceri i ratni profiteri da brane poziciju RS ? hahah Zuja je potpisala da ukida Inckov zakon. Vise im nema nazad hahah A naprijed ne mogu hahaha Jos ako izglasaju nekakvu novu vojsku, eto im NATO pakta hahah Crveni, kako ste dosli tako cete i otici hahah

ODGOVORITE
Name

mudrac

13.10.2021 09:54

Mazalice,Mazalice,procice te mandat,a da ni jednu pametnu nisi izustio.Progovori bar jednu iz svoje glave.Ima li išta,vrijedno obraza kod tebe?U politickom zivotu sama tvoja pojava je toliko iritantna,da je vise nebitno da li ces sta reci ili neces.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

13.10.2021 09:56

OVAJ SE SVAKODNEVNO DOKAZUJE KAO DEBIL. PA NIJE VAŽNO ŠTO MILOKRAD DODIG IMA SANKCIJE, IAKO JE VAŽNO ZA FUNCOONISANJE REPUBLIKE SRPSKE I BIH, VEĆ ŠTO ŠTIČEĆI SVOJ KRIMINAL UVLAČI NAROD REPUBLIKE SRPSKE U EKONOMSKI KOLAPS I IZOLACOJU, PA I U UKIDANJE ISTE.... STRAŠNO. ISTOGA TREBA ODMAH UHAPSITI.

ODGOVORITE
Name

Mitar

13.10.2021 10:21

Daj Mazalica matere ti uputi.Pa nismo retardirani

ODGOVORITE
Name

MILORAD

13.10.2021 10:21

I SAMO TI PREZIME KAŽE DA SI PREMAZAN SVIM BOJAMA, LAŽEŠ DOK ZINEŠ !!!

ODGOVORITE
Name

čegrtuša

13.10.2021 10:39

Ima vas još neopjevanih ljigavaca, ne bih se iznenadila da se i vođi gadite. Mrtva je trka ko je gori i iritantniji, šta god da progovorite.

ODGOVORITE
Name

Dragana Trnčić

13.10.2021 10:57

?G. Namazani...jednu veliku pohvalu s moje strane bi dobili za ovu izjavu,gdje je sve receno kako treba i gdje je uspostavljena prava "dijagnoza" onoga sto se desava u BiH!!! Ali zbog druge strane medalje,koja izgleda ovako,to necu uraditi...Da li u ustavu Republike Srpske stoji da se u bolnicama moze koristiti industrijski kiseonik??? Da li u ustavu R.S-a stoji da se stranacki kadrovnici na javne funkcije i na budzet primaju iako ne zadovoljavaju ni minimum uslova??? Da li u ustavu R.S-a pise da,pocevsi od obicnog odbornika pa nagore,svako onaj ko je clan Vase partije postaje milioner za samo par godina,i da je to u domenu neke magije??? Da li u ustavu R.S-a pise da samo kumovi,braca i sestre,bliza rodbina mogu proci na tenderima,javnim nabavkama i svim onim stvarima na kojima se moze "zakaciti" poneka kinta??? Mogu ja ovako do sutra nabrajati,ali moje pitanje Vama,g. Mazalica,je ZASTO NE POSTUJETE USTAV REPUBLIKE SRPSKE PO TIM PITANJIMA a pozivate se na tamo neko postivanje ustava na nivou BiH???? Sta ce nama razni ustavi,pravo i pravda kada smo unisteni,kada jedva prezivljavamo i kada takve kao vas moramo pitati za nesto ili od vas nesto traziti??? I Vi licno,i partija kojoj pripadate, a i gospoda Borenovic i Sarovic,(zajedno sa svojim partijama) koje pomenuste,UNISTILI STE ZA OVO 30 GODINA SVE U REPUBLICI SRPSKOJ,i jos uvijek vas nije sram i stid,i jos uvijek vam nije dosta-BAGRO!!!

ODGOVORITE
Name

Zanatlija.

13.10.2021 11:28

Otac je bio pravi čovek, ne znam na koga si se ti bacio. Ti nisi ni jedna desetina od tvog oca. Povuci se i bježi iz te stranke. Znam da je zaposlenje diktiralo sve, ali sad je vrijeme da se povučeš.

Name

Хахахахихихихохохо

13.10.2021 11:13

мазалица намазан и премазан,не примс ни поликолор,а камо ли шта друго.

ODGOVORITE
Name

Realista

13.10.2021 12:02

Mazalice kad su ti usta puna patriotizma, što ne napustiš Elektroprenos BIH pa radi u Elektroprivredi RS-a... Mani se šuplje priče... okrenite se pitanjima koja znače život običnom čovjeku... ekonomija, posao, pustite se gluposti od kojih se ne živi... ne vidite dalje od nosa svoga

ODGOVORITE
Name

Hm

13.10.2021 12:48

Steta sto te niko ne cita! Dovoljno je vidjeti ko je na slici.

ODGOVORITE
Name

Glas

13.10.2021 13:35

Ovaj Mazalica kad progovori snsd izgubi 10 glasova.Ljigavi poltron.Uvijek kompenzacija nikad na pravu listu.Zna kako bi prošao.16

ODGOVORITE
Name

Rile

13.10.2021 15:28

Kad on progovori SNSD izgubi puno više glasova. Poltron.

Name

Poslanik

13.10.2021 14:53

Postovani gospodine poslanice,da li odluka poslaničkog kluba SNSD da se dozvoli poslanicima da ovoliko kradu po javnim preduzećima gdje ste ih postavili za direktore,savetnike pomoćnike .Za sada na regiji SAO Semberije i Majevice posebno u neradu i kradji ističe se Milutin Tasovac, u Te Ugljevik dodelite mu orden za gašenje Te Ugljevik.

ODGOVORITE
Name

Анонимна

13.10.2021 17:56

Ћути јадниче,причаш оно што ти шеф каже

ODGOVORITE
Name

Mazalice

13.10.2021 18:47

Narod interesuje visina plate i borba protiv korupcije. Vi na ta pitanja ne mozete odgovoriti, zato stalno proizvodite kvazinacionalne blokade i krize.

ODGOVORITE
Name

VETERAN

16.10.2021 16:11

Ako se slučajno pojavi na TV , mojim ukućanima dođe zlo.

ODGOVORITE