Tužila ga zbog alimentacije, Mustafa dokazao da joj je dao skoro 100.000 evra?!

Pre nekoliko meseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pevačica podnela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom merom.

Zabava 12.10.2021 | 20:37
Tužila ga zbog alimentacije, Mustafa dokazao da joj je dao skoro 100.000 evra?!

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom, piše Espreso.

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira (oko 92.000 evra). Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 (oko 71.000 evra) lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina Jahović, Mustafa Sandal
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

Mustafa Sandal
FOTO: PRINTSCREEN

(Kurir.rs/Espreso.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zar

12.10.2021 20:29

Deca,mogu da potrose toliki novac?Dadose sve na sebe.Pogledajte samo slike,kako su neke pevacice pre izgledale(i Emina)?Obicne devojke-rugobe.

ODGOVORITE
Name

dobro jutro

13.10.2021 07:57

To sve mi finansiramo jer budale placamo.

ODGOVORITE