Glumac u teškom stanju, priključen na respirator

Poznati srpski glumac Marko Živić priključen je juče na respirator. Lekari kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" bore se za njegov život koji je ugrožen usled posledica korona virusa

Magazin 12.10.2021 | 10:04
Glumac u teškom stanju, priključen na respirator

Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju:

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život - kaže za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Inače, Živić je nakon pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, dobio je adekvatnu terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtev pušten je na kućno lečenje, međutim, kako je koronavirus nepredvidiv, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.

(Informer Foto:Novosti)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miki

12.10.2021 10:27

STRASNO....A KO ZNA?

ODGOVORITE
Name

Miki

12.10.2021 10:28

STRASNO

ODGOVORITE