Seve izvisila kod Lukasa zbog kako kaže govora mržnje prema Srbima!

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas odustao je od dueta sa Severinom Vučković zbog govora mržnje prema Srbima. Pevač koji je sa koleginicom imao u planu da uradi hit, ekskluzivno za Kurir poručuje da od te saradnje nema ništa.

Zabava 08.10.2021 | 15:18
Seve izvisila kod Lukasa zbog kako kaže govora mržnje prema Srbima!

- Ja kao pevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na noje nastupe u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - poručio je Lukas.

Aca Lukas
foto: Printscreen

Podsetimo, Vučkovićeva optužila je Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici. Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, javno pokušava da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan!

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
foto: Sonja Spasić

Naime, ona je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Severina, Milorad Dodik

- Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Podetimo, Severina je nedavno sramno napala poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar