Naša banka nudi kredite poljoprivrednicima za jesenju sjetvu

Svi poljoprivrednici koji se pripremaju za jesenju sjetvu imaju mogućnost podizanja  poljoprivrednih kredita, koje nudi Naša banka. Tradicionalna akcija kredita “Jutro” predstavljena je na Sajmu poljoprivrede na Agrotržnom centru u Bijeljini.

Republika Srpska 07.10.2021 | 19:09
Naša banka nudi kredite poljoprivrednicima za jesenju sjetvu

Naša banka pripremila je kredite sa posebni pogodnostim za sve poljoprivredne proizvođače. U toku je jesenja akcija sa proširenom namjenom.  

Pored ratara, krediti su dostupni:  pčelarima, voćarima i drugim granama poljoprivrede.U ponudi je i kreditiranje premije osiguranja te nabavka svih vrsta repromaterijala istakla je pr. Naše banke Alisa Spahić. Naglasila je da je iznos kredita do 50.000 KM, a  rok na koji se odobrava je 12 mjeseci.

Poljoprivrednici imaju mogućnost da anuitetno ili jednokratno otplaćuju kredit. Onako kako njima odgovara i kako usklade svoje finansijske obaveze, nudi im se i opcija grejs perioda.

Sajam je prilika da se predstavnici Naše banke upoznaju sa potrebama poljoprivrednih proizivođača. Spahić naglašava da izlaze u susret poljoprivrednicima te da je Sajam prilika za razgovor sa  poljoprivrednicima.  

Jesenja akcija poljoprivrdnih kredita traje do 30-og novembra. Više informacija zainteresovani mogu dobiti na štandu Naše banke na Agrotržnom centru, na web stranici ili dolaskom u najbližu poslovnicu banke.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

07.10.2021 18:20

Nekad poljoprivrednici imali pomoc, podsticaj.. A sad kredit.

ODGOVORITE
Name

Robne rezerve

08.10.2021 08:24

Od kredita neko ce da ima korist a oni cisto da nisu besposleni....

Name

Dzoni

08.10.2021 14:30

Barem su uvijek okrenuti bili poljoprivrednicima sa ovim kreditom...

ODGOVORITE