Evo od kada datira sukob Cece i Laće!

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju, a porodca i prijatelji su rekli poslednje zbogom.

Zabava 29.09.2021 | 20:38
Evo od kada datira sukob Cece i Laće!

Svetlana Ceca Ražnatović je bila na sahrani, a Marinin sin Milan Laća Radulović zamolio je Cecu, Sašu Matića i Milana Kalinića da se udalje od groba, a kao razlog je naveo poštovanje epidemiloških mera protiv koronavirusa.

Sukob Cece i Laće datira od ranije. Kako su domaći mediji pisali, Ceca je dugovala Laći novac za pesme koje je napisao za njenu ćerku Anastasiju, a Marinin sin najpoznatiju folk zvezdu nije štedeo ni na društvenim mrežama.

Marina Tucaković, sahrana
FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ

- Da se razumemo… Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: “Meni je to skupo ko Marina!” Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou ‘Skupo mi ko majka’, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda – napisao je Laća na Tviteru.

Laća je Cecu optužio da laže da joj njegova majka piše tekstove za novi album:

-Ahhhh… Skupo ce koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio celi album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše – koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu – dodao je on.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar