Nenad Nenadović sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. On je preminuo 22. septembra u 57. godini. Sahranjen je pored Minje Subote. Večiti dečak i dečiji heroj jedan do drugog u večnosti.

Magazin 27.09.2021 | 15:45
Nenad Nenadović sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Neutešna supruga Snežana i ćerke Jana i Mina nisu mogle da zadrže suze, za Nenadovićem, koji ih je prerano napustio.

Nenandov kum, Boda Ninković je održao govor na sahrani i emotivno ga ispratio na večni počinak.

- Kume moj… ovo jeste trenutak bola koji podrazumeva tugu, ali to osećanje nije jače od onih divnih uspomena, od naše zajedničke sreće, ushićenja i to je sve zato što je jedna i druga emocija sastavni deo života… kao i ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, jedino možemo da se ljutimo sto je došlo brzo. Ko razume život, a ti si ga apsolutno shvatio, zna da je on vrlo prosta stvar, treba samo poštovati prirodu, zakone, treba slušati svoju dušu a ti si to i činio. Iz toga nema razloga više za tvoju brižnost, koja je pre svega bila zbog tvojih najbližih.

Kume moj, briga ovde prestaje a Snežana i Jana i Mina su dobile dovoljno tebe i naučile kako da idu dalje. Kume, biće sve dobro kao što si znao da kažeš – leba mi, kume. Neka ti je laka zemlja - rekao je Ninković.

Venac je nosio jedan od njegovih đaka iz škole glume, koji je držao i govor pred polazak povorke koja je u tišini koračala ka poslednjoj adresi glumca. Čuli su se samo jecaji.

Mihajlo Ristić, Nenadov kum koračao je ispred povorke i nosio krst do večne kuće.

Majci Nenada Nenadovića, Živki je pozlilo pa su morali da je sklone iz kapele.

Pre toga, spruga i ćerke Nenadovića nisu smogle snage da budu u kapeli pored sanduka svog oca.

Jani Nenadović, Nenadovoj starijoj ćerki je pozlilo u kapeli zbog čega je morala da izađe ispred. Uz nju je sve vreme njen dečko Ljubomir Bulajić koji joj pruža podršku u ovom teškom trenutku.

Brojni prijatelji pokojnog glumca su se okupili da mu odaju poslednje zbogom.

(Kurir Foto: Printscreen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ljilja

28.09.2021 00:21

Zbogom Neso divni covece pocivaj u miru

ODGOVORITE
Name

Pocivaj

28.09.2021 18:29

U miru Bozijem,legendo.