IRB stalni partner domaćoj privredi Srpske

Kompanija “Sava Semberija” uspješno je prevazišla poteškoće u poslovanju sa kojima se suočila zbog pandemije zahvaljujući saradnji sa IRB-om RS.

Republika Srpska 22.09.2021 | 19:26
IRB stalni partner domaćoj privredi Srpske

Od planiranih 10.000 tona u ovoj sezoni do sada je prerađeno više od 3.500 tona sirovine.

Direktor kompanije "Sava Semberija" u Bijeljini Stevo Filipović pohvalio je saradnju sa IRB-om i istakao da su im pomogli u najtežem periodu kroz realizaciju kredita u isznosu od milion KM.

"Bez mjera Vlade Republike Srpske i angažmana sa IRB-om u prošloj godini mi ne bismo uopšte ušli u proizvodni proces zbog globalnih problema izazvanih pandemijom kovida", naveo je Filipović.

Iz IRB-a su najavili otvaranje poslovnice u Bijeljini do kraja godine. Oni dodaju da je saradnja sa “Savom Semberija” dokaz da je IRB stvarni i pravi partner privredi Srpske.

Menadžment “Save Semberija” iz široke palete proizvoda izdvaja novu liniju namjenjenu dijabetičarima i osobama orjentisanim ka zdravijoj ishrani.

Za te proizvode “Sava Semberija” je dobila nagradu Privredne komore Republike Srpske, uz čiju su podršku nastupili i na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Janko

23.09.2021 05:46

Ovaj kreten Vrhovac opljackao IRB izvlaci pare i sad ga promovisati kao svjetao primjer. Nemam rijeci.

ODGOVORITE
Name

Dragan

23.09.2021 05:50

Kakva sramota je ovaj lik uzas kupovna diploma fakulteta koji nema akreditaciju. Povraca mi se . Kupim djecu iz ove seljacke drzave odlazim ovo je ne podnosljivo gledati

ODGOVORITE