Dragana javno pohvalila supruga: Iza svake uspešne žene stoji muškarac!

Pevačica je ponosna na brak sa Tonijem, a sada je nakon više od dve decenije ljubavi rešila i da ga javno pohvali

Zabava 18.09.2021 | 13:55
Dragana javno pohvalila supruga: Iza svake uspešne žene stoji muškarac!

Pevačica Dragana Mirković se 1999. godine udala za biznismena Tonija Bijelića, a iz njihove ljubai rodili su se sin Marko i ćerka Manuela koji ne vole da se eksponiraju u javnosti.

Da je srećna i da uživa u braku sa Tonijem, Dragana je dokazala jednom fotografijom.

Dragana Mirković, Printscreen Instagram/draganamirkovic

– Iza svake uspešne žene, stoji uspešan muškarac – napisala je Dragana na fotografiji na kojoj joj leđa upravo čuva njen suprug Toni Bijelić.

Pevačica nikada nije govorila da nekome duguje svoj uspeh, ali je ovoga puta ipak priznala da postoji neko ko stoji iza nje:

Instagram printscreen/ dragana_mirkovic

Inače, pevačica je ranije u emisiji „Amidži šouu”, priznala da njena sreća te 1999. godine nije bila potpuna, jer na dan venačnja, sa njom nisu bili njeni roditelji.

– Kada se saznalo, rekla sam: „da, tako je” i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im napravim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno – otkrila je Dragana.

(24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A

18.09.2021 14:11

Vise i nje,i njene hvale.I Tonija i dvorca,automobila,uspjeha i para.Dosadni su za sve te njihove novce.Kao privatnost cuva samo za sebe,nije ni otvorila usta,a vec se pocela hvalisati.Da mi je samo znati,sjeca li se onog spota,kada je iza nje sijeno i nekakva polomljena taraba.Ako je uspjesna,za sebe je.

ODGOVORITE