Svi gafovi susreta Merkelove i Rame (VIDEO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel doputovala je danas iz Beograda u Tiranu gde se sastala sa albanskim premijerom Edijem Ramom.

Svijet 14.09.2021 | 18:27
Svi gafovi susreta Merkelove i Rame (VIDEO)

Društvene mreže su se usijale, ali ne zbog zvaničnog dela sastanka, već zbog niza gafova koji su se dogodili pre početka razgovora tet-a-tet u Palati brigada ispred koje je priređen svečani doček.

Najpre se mercedesu kojim je Merkelova stigla na sastanak sa Ramom zablokirala brava ili je vozač zaboravio da otključa vrata, pa je telohranitej uhvaćen kako cima kvaku i muči se da ih otvori.

Odmah potom usledilo je neprijatno pozdravljanje Rame i Merkel.

Naime, zbog pandemije koronavirusa, Angela Merkel se pozdravlja pesnicom, a vidno uzbuđeni Rama oduševljeno joj je pružio ruku. Posle nekoliko trenutaka neprijatne tišine, uspeli su da se "ispesniče".

 

Novi gaf usledio je prilikom intoniranja himne. Merkel je zbog svog zdravstvenog stanja presedela intoniranje himne, ali su korisnici društvenih mreža bili zbunjeni zašto je i Rama zaseo.

Na sve to, Rama se našao na udaru "modne policije".

Zamereno mu je što nije obuo klasične, kožne cipele nego je "kraljicu Evrope" dočekao u mokasinama koje su mnogi uporedili sa patofnama. A bilo je onih kojima nije legla ni njegova kravata.

 

(B92 Foto: Tanjug/AP)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Kloparalo

14.09.2021 16:49

Cijeli Balkan predstavljaju nedorasli politicari,ili kvazi drzavnici.Sve veci od veceg kriminalac,svercer od do. Svi oni teski po nekoliko milijardi eura,i to unistavajuci i zaduzujuci svoju zemlju u korist EU,NATO-a i drugih.U svim normalnim drzavama bi bili iza resetaka,medjutim,ovdje na Balkanu su vlasnici drzava.Rama je covjek doveden za uvo kao i Haradinaj na Kosovu i Metohiji,a ostali su dosli na tsnkovima,na prevaru,na izdaju,na izlaznost od 48% dobiju 50% i vladaju s realno cca 15-20% birackog tijela drzave.To je ta lopovska,podplacena,demokratija.

ODGOVORITE
Name

Tacno

14.09.2021 17:28

Tacno tako.

Name

Sve istina

14.09.2021 18:23

Na zalost.

Name

Bio

14.09.2021 19:41

Sreća pa je u Bg sve proteklo u najboljem redu.Stvarno bolesna ljubomora nije ni ljubomora već mržnja,pustite više taj seljakluk u pm.

Name

Domacin

14.09.2021 18:57

Stigli na postrojavanje! Tesko nama.

ODGOVORITE
Name

Re

14.09.2021 19:56

Najbolje napisati nebitne detalje a sa sastanka ništa.