Marijana Mićić u osmom meseću trudnoće, uskoro stiže beba!

Marijana Mićić je u drugom stanju i uskoro će se ona i njen dugogodišnji partner Miloš Marjanović, ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

Zabava 14.09.2021 | 20:20
Marijana Mićić u osmom meseću trudnoće, uskoro stiže beba!

Kako pišu domaći mediji, Marijana nosi devojčicu i u osmom je mesecu trudnoće, tako da glumica i njen dečko broje sitno do dolaska prinove na svet.

– Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao – kaže izvor Blica i dodaje:

 

 

– U prvi mah su ćutali i krili od svih dok Marijana nije ušla u treći mesec. Onda su otkrili porodici i samo najužem krugu prijatelja, svi su se radovali zbog njihove sreće. Marijanini roditelji su divni i skromni ljudi, oca joj svi u kraju znaju jer radi kao staklorezac. Ispoštovali su ćerkinu želju i nisu nikome govorili, sve se držalo u tajnosti. Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo.

Zbog epidemije koja vlada Marijana je izlaske iz kuće svela na minimum, a opustila se tek sada, kada je vreme porođaja sve bliže.

– Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista – zaključio je izvor.

(24sedam.rs Foto: ATA images)

Komentari / 0

Ostavite komentar