Marina nije dobro, ne može da diše - Laća objavio apel za pomoć!

Marina Tucaković, koja se godinama bori protiv opake bolesti, oseća se veoma loše, ima gušenje, a njen sin Milan Laća Radulović je zatražio pomoć preko Tvitera.

Magazin 14.09.2021 | 12:57
Marina nije dobro, ne može da diše - Laća objavio apel za pomoć!

Hitna pomoć privatne klinike je stigla ispred doma Marine Tucaković. Medicinari su stigli privatnim kolima i užurbano ušla u kuću proslavljenog tekstopisca.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Kurir

- Marina trenutno prima infuziju. Znate, ona je bolesna, nije dobro, loše je, ali se nadamo da će biti dobro - rekla je žena koja radi u kući kod Marine.

Upitana da li Marina možda ima koronu, ona je rekla: Ko će ga znati.

Marina Tucaković
foto: Kurir

"Idemo u crkvu da zapalimo sveću i da se pomolimo za Marinu", rekao je Laća.

Marina Tucaković
foto: Kurir

Podestimo, jutros je njen sin Laća obavestio javnost da je njegova mama u veoma lošem stanju i da ne može da diše.

Potom se oglasio i njen suprug Aleksandar Radulović Futa koji je veoma zabrinut za Tucakovićevu.

 

- Marina ne može da priča, ne oseća se dobro, nije dobro. Čujemo se drugi put - kratko je odgovorio za medije, dok je sin Laća za Kurir rekao: "Imajte samo dobre misli".

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom dojke i često je išla na hemoterapije. Kako je nedavno rekla stanje joj stalno varira, i nekada se oseća dobro, a nekada potone. Ipak, optimizam je sve ove godine ne napušta.

"Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade", rekla je Marina ranije.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zena

14.09.2021 14:09

Lavica,dace Bog da ozdravi.

ODGOVORITE