Rada Manojlović pokradena na nastupu u klubu!

Pevačica Rada Manojlović je za vikend nastupala u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni, nije ni bila svesna da su u bekstejdž navodno upali lopovi u nameri da je opelješe.

Zabava 13.09.2021 | 15:30
Rada Manojlović pokradena na nastupu u klubu!

Dok je obezbeđenje bilo oko pevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca navodno su se krišom zavukla u sobu gde su Radi bile stvari, a gorile su ih sprečile da odnesu 500 evra i sat roleks koji vredi 7.000 evra.

Rada Manojlović
foto: ATA Images

- Kad je Rada stigla na nastup, smestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Posle je s bendom izašla da peva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gde se smestila. Obezbeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da peva, prvu pauzu je napravila posle sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju - priča izvor koji se našao na licu mesta.

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

Kako prenose mediji lopovi su iz sobe poneli pevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

- Pljačkaši su videli da u torbi ima keša. Verovatno nisu ni brojali novac kad su videli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi videli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da beže. Obezbeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je video da seva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Posle smo videli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smejala, znate već nju. Samo je rekla: "Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odneli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući" - priča izvor.

O ovom incidentu, Rada nije želela da da komentar.

Rada Manojlović, Radmila Manojlović
foto: Printscreen, Premijera

(Kurir.rs/Republika)

Komentari / 0

Ostavite komentar