Do detalja opisao kako su ljude pretvarali u mljeveno meso!

Mnogima koji su čuli njegovo svjedočenje od muke se prevrtala utroba! Detalji ubistava koje je on opisao šokirali su i zgrozili čitavu javnost.

Srbija 12.09.2021 | 08:53
Do detalja opisao kako su ljude pretvarali u mljeveno meso!

Bojan Hrvatin (38), pripadnik klana Belivuk‒Miljković, status svjedoka-saradnika dobio je nakon što je Tužilaštvu za organizovani kriminal do detalja ispričao kako su se rješavali tijela ubijanih u kući strave u Ritopeku.

Mnogima koji su čuli njegovo svjedočenje od muke se prevrtala utroba! Detalji ubistava koje je on opisao šokirali su i zgrozili čitavu javnost.

Rukama su skupljali ostatke mesa, kosti, sukrvicu, ostatke, mokraću.

“Odvojeno su pakovani u kese i išli na paljenje, koje je trajalo po dva sata jer je bilo mokro. Uglavnom se izbjegavalo da se pali u kući zato što je mrak i vidi se vatra, a i postojalo je bolje mesto”, rekao je Hrvatin, navodeći još i da je lično palio Velja, a da je palio i Draganić. Džakove sa samljevenim ostacima automobilom su odvozili kilometar i po dalje do Dunava.

“Onaj ko ulazi u vodu obuče ribarsko odjelo, veže se za struk konopcem čiji drugi kraj drži Boske da ovog struja ne povuče. Taj što je u vodi ide što dublje može, onda skalpelom zasječe dno džaka i što dalje ga istrese u vodu”, rekao je Hrvatin.

Štek u kući u Livadicama trebalo je da služi za uzgoj marihuane, ali kasnije je postao klaonica.

“Znam da mi je Marko Miljković prvi pričao o štek-prostoriji poslije ubistva Gorana Veličkovića Goksija, dok ja još nisam bio u kući. Rekao mi je: ‘Vidjećeš, kakav štek, kao iz Netfliks filmova! Neću ništa da ti pričam, vidjećeš da je baš tako’. I stvarno kao da su radili za neki film, tako je bilo dobro urađeno, sakriveno, idealno za to. Draganić mi je rekao da je tu ranije gajio ‘travu'”, rekao je Hrvatin.

(Srbija danas)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

vuk

12.09.2021 07:10

Sve je to za Vučića radjeno sam je Beli priznao

ODGOVORITE
Name

tornado

12.09.2021 08:44

...genetska pogan !

Name

srb

12.09.2021 08:04

Imali su od mnogih da uce kako se to radi. Sta su sve radili po Bosni ovo je mala maca.

ODGOVORITE
Name

Re srb

12.09.2021 09:14

Mislis na ono ritualno odsjecanje glava zarobljenicima na Ozrenu, uz poklice alahu ekber. Mislis na kasapljenje djecaka od 12 godina koje je uz tvoju pomoc pocinila elfeta. Mislis na streljanje majke i djeteta od 18 mjeseci u selu Ledici kod Trnova. Zamisli svi su bili Srbi i zbog toga su ubijeni.

Name

Ko je glavni

12.09.2021 08:24

Gdje je politicka i policijska zastita i oni koji su ih stvorili?Opet ih nema kao ni kad su Zemunski klan pobili i pohapsili,nikoga iz politike a zajedno se kupali u bazenu u Slilerovoj.

ODGOVORITE
Name

JA JA

12.09.2021 08:35

ZA DJECU U PREDSKOLSKOM UZRASTU

ODGOVORITE
Name

I

12.09.2021 08:53

Za sve ovo je režim znao , a možda i naređivao , jer su to bile osobe koje su se drznule da nešto pokušaju da urade protiv režima . Režim na ovim prostorima sve prepisuje od režima sa desne obale Drine i vjerovatno da ima , možda i strašnijih stvari od ovih . Sve , radi očuvanja pozicija na vlasti .

ODGOVORITE
Name

Re I

12.09.2021 09:16

Za psihijatrije si i to pod hitno...

Name

Gavro

12.09.2021 09:11

Ovo je stvarno strasno.Toliko strasno da je bolesno. Ponekad se plasim za noramalan svet sta sve moze da mu se desi u ovoj drzavi Srbiji. Citam ovo i ne verujem da takvi monstrumi,imbecili setaju ulicama grada koji je nekada bio poznat po dobrom provodu,dobrim ljudima,gospodom i otvorenog srca. Citam a ispod clanka devet slika sa nekih desavanja,od devet slika na sest je nas nama dragi i fini predsednik . Bez njega ne moze nista da prode i on sve zna,ali ne zna da je ova krvolocna grupa mlela ljude u predgradu Beograda.

ODGOVORITE
Name

Re za Vuka

12.09.2021 09:28

Liječi se maloumniče, ma mislim da je kasno, na čemu si, ili diluješ. Kod nas u Srpskoj sa sektom sve bajno. Džukelo idi negdje na izložbu kerova.....

ODGOVORITE
Name

Re re za vuka

12.09.2021 10:08

Belivuk je dolazio u RS i bio gost u BL. Sastajao se sa bitnim ljudima iz i oko vlasti. A?znate li ko je pomaga Partizan.

Name

Iksa

12.09.2021 09:38

Sta je sa Policiskim inspektorima koji su svi ovi godina saradjivali sa ovim narko klanom. Sve ovo sto je radjeno Policija je znala i sutjela i stitila ovu zlocinacku bandu. Pitanje zasto su pohapseni dali je vucic cekao 100 dana vlade da pokaze narodu kako hapsi zlikovci ili su postali prejaki i preopasni za Drzavu. Cvrsto vjerujem da je drzava stojala iza svega ovoga.

ODGOVORITE
Name

Gu

12.09.2021 11:20

Vuk@ ne baljezgaj vuce nego jedi govedinu.

ODGOVORITE