Džej Lo i Ben Aflek prvi put zajedno na crvenom tepihu posle 18 godina!

Latino diva Dženifer Lopez (52) i glumac Ben Aflek (49) pojavili su se na premijeri filma "Poslednji duel" na Međunarnom festivalu u Veneciji, a to je njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon 18 godina i obnove njihove romanse.

Zabava 11.09.2021 | 20:12
Džej Lo i Ben Aflek prvi put zajedno na crvenom tepihu posle 18 godina!

Novi stari par "Benifer" zakoračili su na crveni tepih nasmejani i držeći se za ruke, te je sasvim jasno da su bili zvezde večeri.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Latino diva je ponela glamuroznu belu toaletu sa potpisom libanskog modnog dizajnera Žorža Hobeike. Raskošna haljina veoma izraženog dekoltea i sa zanimljivim izrezom zaista odiše svadbenom energijom.

Od modnih dodataka ponela je veliku srebrnu ogrlicu koja je padala preko poprsja, ali i narukvicu na desnoj ruci.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Pismo tašna i sandale zaokružile su raskošni stajling.

Ben Aflek se odlučio za klasični smoking.

Da podsetimo, Dženifer i Ben su se poslednji put zajedno pojavili na crvenom tepihu 2003. godine na premijeri filma "Gigli". Tada su bili vereni, ali već naredne godine raskinuli su veridbu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se sinoć pojavili u Veneciji, prvi put na crvenom tepihu nakon pomirenja. Dakle, 18 godina nakon što su se poslednji put pojavili zajedno, i to kao verenici, sada su sve ponovili samo kao običan par, i postali vest dana.

I to ne zbog činjenice da su došli na premijeru filma "Poslednji duel" u kome Aflek glumi jednu od glavnih uloga, već zato što su jednostavno došli zajedno, kao da čitav svet već nije upućen u njihovo pomirenje.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar