Banjalučanin uhapšen zbog napada na policiju

- Prilikom zaustavljanja vozila, lice V.Č. je usmjerilo pištolj prema policijskim službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušalo vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjeglo sa lica mjesta", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Republika Srpska 06.09.2021 | 10:25
Banjalučanin uhapšen zbog napada na policiju

-Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su oko 15,00 časova na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage, lišili slobode lice inicijala V.Č. iz Banjaluke, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i lice D.К. zbog postojanja sumnje da je pomagalo osumnjičenom licu u izvršenju krivičnog djela.

"Naime, policijski službenici su 05.09.2021. godine oko 02,30 časova u mjestu Кola, pokušali zaustaviti vozilo marke „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja lice inicijala V.Č. za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka. Prilikom zaustavljanja vozila, lice V.Č. je usmjerilo pištolj prema policijskim službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušalo vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjeglo sa lica mjesta", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se kaže da se u navedenom vozilu kao suvozač nalazilo lice D.К.

U toku je kriminalistička obrada lica, kao i rad po navedenom predmetu.

Sve mjere i radnje u okviru ovih aktivnosti, preduzete su u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Neka Neka

06.09.2021 09:32

Lukač sjedi sa klošrima i svi visoki funkioneri.Pitajte Đajića ko je njega dovezao pre par dana kada su preljepili kombije od UKC u Agino Selo klošar i ubica.Svi kriminalci sad momentalno rade za vlast.Pa je li Vasković skoro pisao da Sjenica Jelenko radi za klena Radišića Kajak.Zašto se više nigdje ne pominje baš upravo taj čovjek baš upravo što radi za klošarsku vlast.

ODGOVORITE
Name

Petar

06.09.2021 10:56

Uhapšeni su pod zaštitom MUP-a, uskoro će biti na slobodi.

ODGOVORITE
Name

Marcone

06.09.2021 13:36

Nikad se ne mogu nacuditi ovim izjavama policije gdje za najgore kriminalce stavljaju inicijale D.P,S.M,itd.....,a kad uhvate nekog da je trazio marku na ulici,optuze ga za prosijacenje sa punim imenom i prezimenom,bez obzira sto je taj bezopasan za drustvo a ovi ako ih pogledas ne znas kako ce reagivati !

ODGOVORITE
Name

Gu

10.09.2021 14:56

Pa i oni napadaju mimo pravde, lazni red sve nered

ODGOVORITE