Kaća i Gobelja razočarani u goste jer ih nisu ispoštovali!

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić tajno su se venčali u ponedeljak. Iako su zabranili svojim gostima korišćenje mobilnih telefona da fotografije sa svadbe ne bi procurele u javnost, u tome nisu uspeli.

Zabava 01.09.2021 | 20:25
Kaća i Gobelja razočarani u goste jer ih nisu ispoštovali!

Zbog toga je nastao haos na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, gde je venčanje bilo organizovano. Fotografije su se u jednom trenutku pojavile na Instagramu, a kada su mladenci to videli, napali su svatove i naredili da ih odmah obrišu, piše Kurir.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su sve organizovali u tajnosti, jer su ekskluzivne fotografije ustupili jednom magazinu. Inače, svadba je bila organizovana za 50 ljudi.

printscreen

Iznajmljivanje pomenute kuće košta, prema pisanju medija, 700 evra dnevno, a kako se šuška, pevačica i fudbaler nisu izdvojili više od 2.000 evra za celokupnu ceremoniju.

Budući da su Kaćine kolege pevale i zabavljale goste, mladenci nisu morali da plate muziku, pa su im glavni trošak bili hrana i piće.

Prisutne goste zabavljala je Kaćina koleginica, a od juče i kuma Andreana Čekić, koja je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbi.

printscreen Instagram

Trudna pevačica za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu. Za proslavu nisu mnogo trošili, ali za burme nisu žalili. Mladenci su tako izabrali prstenje od žutog zlata najpoznatije juvelirske kuće na svetu, čija je cena 1.150 evra.

(Informer/Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A

04.09.2021 16:49

Jesu i umislili da su nekakve "ogromne"zvezde.

ODGOVORITE