Ronaldo potpisao ugovor sa Mančester junajtedom

Jedna od najvećih zvijezda svjetskog fudbala Portugalac Кristijano Ronalo potpisao je dvogodišnji ugovor sa engleskim Mančester junajtedom, saopšteno je iz pres-službe višestrukog šampiona Engleske.

Fudbal 31.08.2021 | 17:14
Ronaldo potpisao ugovor sa Mančester junajtedom

"Zadovoljstvo nam je da potvrdimo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora sa Кristijanom Ronaldom uz mogućnost produžetka za godinu dana", ističe se u saopštenju.

U saopštenju, koje je danas objavljeno na internet stranici kluba, podsjeća se da je Ronaldo pet puta proglašen za najboljeg igrača svijeta, te da je u karijeri osvojio više od 30 velikih trofeja, uključujući titulu prvaka Evrope sa Potugalijom, kao i klupske titule prvaka Evrope, svijeta, Engleske, Španije i Italije, prenio je TASS.

Ronaldo je posljednje tri godine proveo u Juventusu, u koji je došao iz Real Madrida.

Portugalac je prije odlaska u Španiju od 2003. do 2009. godine već igrao za Mančester junajted i smatra se jednom od legendi kluba iz Mančestera.

Ronaldo je izjavio da Mančester junajted zauzima posebno mjesto u njegovom srcu i da jedva čeka da ponovo zaigra pred punim stadionom "Old traford" u Mančesteru.

Potpisivanje ugovora prokomentarisao je i menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer, koji je Ronalda opisao kao fantastičnog fudbalera i sjajnu osobu, te da ne postoji dovoljno riječi da se opiše portugalski internacionalac.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ALEKSANDAR LAJIĆ - SRBAC

03.09.2021 01:05

Ronaldo, dobrodošao kući. GGMU!

ODGOVORITE