Bjelogrlić priznao, pušten da se brani sa slobode

- Glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću posle jutrošnjeg saslušanja u niškom Tužilaštvu nije određen pritvor.

Zabava 24.08.2021 | 13:44
Bjelogrlić priznao, pušten da se brani sa slobode

Kako se saznaje, on je u toku tročasovnog saslušanja i davanja iskaza u niškom Tužilaštvu priznao napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića s kojim se u toku noći između nedelje i ponedeljka sukobio u niškom hotelu Ambasador.

Bjelogrlić se po izlasku iz Tužilaštva obratio medijima zahvalivši se niškoj policiji i Tužilaštvu na profesionalnosti, te dodao da mu je žao što je naseo na provokacije i što ih nije dostojanstveno izdržao. Bjelogrlićev advokat je dodao da kod glumca nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance na šta je glumac potom dodao da je te večeri u stvari krenuo u ve-ce a da je onda odreagovao na "provokacije Antonijevića".

Naime, Bjelogrliću je rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu nakon saslušanja ukinuta mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbarane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Saslušanje Bjeloglića počelo je oko 10 časova u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador", rečeno je u tužilaštvu. Njemu je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog napada, a danas nakon saslušanja ukinuta je mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Antonijević je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Cuj

24.08.2021 12:22

Provokacija!? Covjek sjedio s druge strane komplet znaci nije imao nikakav vizuelni kontakt s tobom a i ne lici mi na njega da spada na te grane,a za tebe me ne cudi to sto si uradio jer si obicna masoncina! Ako nesto uradis budi mudonja pa priznaj udario sam ga iz ljubomore ili nekih drugih razloga, sto si mu psovao Daru iz Jasenovca!?? Jer si htio da taj film ne uspije i nikad ga nisi htio podrzati. Ogadio si mi se.

ODGOVORITE