Predstavljali se kao policajci i pretresli dva lica

Banjalučka policija lišila je slobode lica čiji su inicijali D.Ć. i E.M. iz Banjaluke zbog sumnje da su, predstavljajući se kao policajci, pretresli dva lica od kojih su uzeli novac i kutiju cigareta.

Republika Srpska 02.08.2021 | 13:49
Predstavljali se kao policajci i pretresli dva lica

Oni su lišeni slobode u subotu, 31. jula, a kod D.Ć. su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela lažno predstavljanje, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Oštećeno lice prijavilo je da su im, dok je bio u društvu sa još jednim licem, prišla dva nepoznata lica koja su se predstavila kao policijski službenici, nakon čega su ih pretresli i uzeli određenu količinu novca i kutiju cigareta", navedeno je u saopštenju.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u petak, 30. jula, lišili slobode lice čiji su inicijali V.J. iz Srbije kod kojeg su pronašli i oduzeli pištolj i određenu količinu municije.

Lice V.J. je osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mrkva

02.08.2021 11:59

Sitne jajare. Krupne ribe pljackaju Srpsku tenderima, nabavkama, IT prointerima, pokretnim šatorima, ikonama iz Ukrajine.....

ODGOVORITE
Name

Sta

02.08.2021 13:45

Sve nece pasti na "pamet" besposlicarima?

Name

Da ali

02.08.2021 18:30

Nema tu puno razlike od..onih pravih..

Name

KMET SIMAN

02.08.2021 18:47

Kod nas se većina policajaca tako predstavlja, primorani su

ODGOVORITE