"Telekom Srbija" osniva firmu i u Sjevernoj Makedoniji

Кompanija "Telekom Srbija" širi se na Sjevernu Makedoniju, gdje je počelo osnivanje firme pod nazivom "M:tel", izjavio je generalni direktor ove srpske kompanije Vladimir Lučić.

Srbija 02.08.2021 | 12:51
"Telekom Srbija" osniva firmu i u Sjevernoj Makedoniji

Lučić je rekao da se sve kompanije "Telekoma Srbija" van zemlje zovu "M:tel", kao što su "M:tel BiH", "M:tel Crna Gora", što će biti i slučaj u Sjevernoj Makedoniji.

On je istakao za TV Pink da će u Sjevernoj Makedoniji "Telekom" ući prvo putem satelitske televizije, a zatim će korisnicima ponuditi mobilnu telefoniju i fiksni internet.

Lučić je napomenuo da su inicijativom "Otvoreni Balkan" /koju čine Srbija, Albanija i Sjeverna Makedonija/ otvorene granice i da se već sada osjeća druga poslovna atmosfera.

On je dodao i da je iznesen niz neistina, te napomenuo da povećanja pretplate neće biti i da je za "Telekom Srbija" važno povećanje korisnika i kvalitetna usluga.

"Nama je glavni cilj da jačamo naš sportski kanal, što radimo, i sada smo ušli u jače snimanje serija i produkciju, ne samo na našem tržištu, već za čitav svet", dodao je Lučić.

Lučić je rekao da je besmisleno da neko tvrdi da ime veze sa politikom to što će se Španska ili Premijer liga emitovati na Areni jer to ima veze sa jačanjem kompanije budući da je cilj da poveća prihod.

"Procena je da ćemo do 2029. godine imati dodatni prihod veći od milijardu evra. Ja mislim da sada dosta vredimo", rekao je Lučić.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

KMET SIMAN

02.08.2021 18:48

Samo u takvoj uređeno državi i može otvoriti da ih pljačka ko i nas

ODGOVORITE