Otkrivena veća količina droge i oružja u Grudama

Pripadnici Jedinice granične policije Gorica su na području opštine Grude otkrili i privremeno oduzeli drogu, oružje i municiju i tragaju za osumnjičenim licima čiji je identitet poznat Graničnoj policiji BiH.

Bosna i Hercegovina 02.08.2021 | 09:04
Otkrivena veća količina droge i oružja u Grudama

Organizovanom akcijom pripadnika Granične policije juče je otkriven zasad marihuane, saopšteno je jutros iz Granične policije BiH.

Tokom pretresa otkriveno je 330 stabljika marihuane, veća količina spida, sedam kilograma suve zeljaste materije koja izgledom asocira na marihuanu, dvije automatske puške, dva karabina, dva pištolja, razna municija, veća količina mobilnih telefona, vage i drugo.

Navedeni predmeti su privremeno oduzeti u okviru akcije “Marihuana”, koja je usmjerena na borbu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, i u toku su dalje aktivnosti u vezi sa ovim predmetom.

Dežurni tužilac Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona i sudija za prethodni postupak Suda Zapadnohercegovačkog kantona su naredili pretres.

– Ovo je jedna u nizu operativnih akcija Jedinice granične policije Gorica u borbi protiv sprečavanja svakog oblika kriminaliteta čiji pripadnici posebnu zahvalnost izražavaju Tužilaštvu Zapadnohercegovačkog kantona i dežurnom tužiocu Josipu Aničiću za brzo reagovanje i profesionalizam- navodi se u saopštenju.

(Srna) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Djuro

02.08.2021 11:27

Milina i coviceva ekipa, nema dalje.

ODGOVORITE
Name

Spraes

02.08.2021 12:21

Ma nemoguce,da je dole nacelnik Velislav Kovac ,najebali bi policajca Koji su to nasli I otkrili inace ovo je redak slucaj da se nesto na tom djelu otkrije Ili nadje!

ODGOVORITE