Najlepše je na postolju slušati himnu svoje zemlje!

Najlepše je stajati na pobjedničkom postolju i slušati himnu svoje zemlje. To uvek budi posebne emocije, tako je bilo ju Londonu, tako je i sada. Volela bih da je ceo tim mogao sa mnom na postolje, izjavila je nova-stara olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

Sport 27.07.2021 | 16:25
Najlepše je na postolju slušati himnu svoje zemlje!

"Živela sam za ovaj momenat, znam koliko sam sebe dale u poslednjih pet godina. Turbulentan period je iza mene, medalja pripada celom timu, Galetu (trener Dragan Jović, prim. aut). Mnogo sam ponosna na sve što sam postigli", rekla je Mandićeva srpskim novinarima u Tokiju.

Ona je uporedila dva finala - iz Londona 2012. i ovo iz Tokija.

"Ogromna je razlika, tad sam imala samo 20 godina, bila sam 'Galetov vojnik', samo sam slušala, sad sam iskusnija, iskoristila sam to u finalu, meni je drugo, a rivalki prvo. Morala sam to da joj stavim do znanje", rekla je Mandićeva.

Na pitanje da li ima šanse da se predomisli kada je u pitanju najavljeni kraj karijere, nasmijala se i rekla:

"Polako, prvo da se odmorim kako dolikuje posle pet godina mukotrpnog rada", poručila je Mandićeva i dodala da se nada kako će samo nekoliko dana biti jedina sa dva zlata u kolekciji jer vjeruje da vaterpolisti mogu da joj se pridruže.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svetozar

27.07.2021 14:36

BRAVO,BRAVO,BRAVO Milice,svaka čast tebi i tvom treneru Galetu,nema vam ravnih.Srbijo poštuj ovo!

ODGOVORITE