Mirjana Karanović pozirala kao od majke rođena

Poznata glumica godinama unazad uživa na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani gdje se nalazi jedna od najpozantijih nudističkih plaža u regionu

Zabava 26.07.2021 | 07:01
Mirjana Karanović pozirala kao od majke rođena

Poznato je da je glumica Mirjana Karanović (64) pobornik nudizma i da svako ljeto bira nudističke plaže. I do je to do sada bilo samo na priči, ovog puta potvrdila je sve što je do sada bilo samo na riječi – fotografisala se potpuno gola i tu fotku objavila na Instagramu.

"Ljeto i sloboda! Zalazak sunca! Bez filtera i fotošopa", napisala je Karanovićeva u opisu fotografije.

Ispod ovog posta dobila je pregršt pozitivnih komentara poput onih da je ona predivna i slobodna žena, da je zvijezda, da tako rade samouvjerene žene i slično.

I zaista je istina. Mirjana je žena koja zna kako se uživa u životu, kako se trudom mogu postići odlični rezultati i da je svako životno doba idealno da se čovjek osjeća slobodnim.

Jedan od komentara glasi: “Živim za momente poput ovih” i ovo bi zaista trebalo da bude lekcija svima koji se snebivaju da iz bilo kod nebitnog razloga uživaju u svom tijelu i slobodi. Budite svoji.

Inače, Mirjana godinama unazad uživa na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani gdje se nalazi jedna od najpozantijih nudističkih plaža u regionu.

(SB)