Simke tipovao Ljupkin stan zbog osvete?!

Prvi na listi osumnjičenih za pljačku da je "tipovao" nedavno obijeni i opljačkani stan pevačice Ljupke Stević u Beogradu je njen bivši dečko policijski general Dragiša Simić, tvrde beogradski mediji, pozivajući se na operativna saznanja.

Zabava 21.07.2021 | 21:28
Simke tipovao Ljupkin stan zbog osvete?!

Naime, stan poznate pevačice opljačkan je dok je ona bila u Crnoj Gori, gde je imala ranije ugovorene nastupe. Kada se vratila, sačekala ju je opšta premetačina. Sumnja se da je provalnik u njen stan ušao kroz prozor, koji je prethodno razvaljen, a iz stana je odneto 10.000 evra i zlatni nakit.

Ljupka Stević
FOTO: KURIR FOTO

- Određeni operativni podaci pokazuju da je stan tipovao upravo Simić. Ako se tako nešto pokaže kao tačno, onda je izvesno da je reč o osveti, pošto je poznato u kakvim su odnosima on i Stevićeva i šta im se dešavalo tokom prethodnih godina. Postoje indicije i da Simić smatra da mu Stevićeva duguje novac - tvrdi izvor.

Ljupka će ići u policiju u petak, kada će biti i na poligrafu kako bi bila potvrđena sva saznanja u vezi sa događajem koji je ostavio dubok trag na pevačicu.

Ona nije želela da previše komentariše za nju traumatično iskustvo.

- Neću to da komentarišem. Razumite me, ne znam gde mi je glava. Danima ne mogu sebi da dođem. Teško mi je da se nosim sa celom ovom pričom, ništa gore nije moglo da mi se dogodi, pogotovo što ovo nije prvi put. Haos mi je napravljen od života, sve su mi odneli što sam imala. Hvala bogu samo da mi je još glava na ramenima - kratko je prokomentarisala pevačica.

Ljupka Stević i njen bivši partner Dragiša Simić našli su se u epicentru interesovanja medija kada je pevačica razlupala njegova dva automobila. Navodno, razlog je bilo Simićevo neverstvo.

Ljupka Stević, bušenje guma
FOTO: PRINTSCREEN
(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar