Žabac o Ceci: Švalerisala se sa Kapisodom a skrivala ga od Arkana!

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac koji je svojevremeno bio u vezi sa pevačicom Gocom Božinovskom i iznosio šokantne detalje njenog braka sa Zoranom Šijanom, otkrio je u jednoj emisiji da se "Ceca švalerisala sa rukometašem Kapisodom".

Zabava 15.07.2021 | 22:22
Žabac o Ceci: Švalerisala se sa Kapisodom a skrivala ga od Arkana!

Žabac je u emisiji pričao brojne pevačice bile u vezama sa jakim momcima.

Nebojša Tubić Žabac
FOTO: DADO ĐILAS

"Šijan je bio faca neviđena, sportista, lep ko lutka, on i Kapisoda rukometaš su bili frajeri. Sportista Kapisoda je tad išao sa Nevenom Stamenković, rođenom sestrom od Sindi, a švalerisao se sa Cecom prećutno. Ceca ga je skrivala posle od Arkana, pošto je Arkan bio opasan, da ne sazna za tu vezu, sad to prvi put govorim", rekao je Žabac u emisiji "Bez ustručavanja".

Pevačicu Svetlanu Ražnatović su mediji često povezivali sa sportistima, a među njima su se našla imena upravo Petra Kapisode, ali i Peđe Stojakovića, Dejana Stankovića, Siniše Mihajlovića, Vlade Mandića...

Ceca Ražnatović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ovaj

17.07.2021 06:03

Ofarbani Zabac,tacno samo blebece.Vidi se da covjek ima teske komplekse.

ODGOVORITE
Name

Onaj

21.10.2021 07:38

Stisni ti pa iznesi takvu glupost

Name

11903

30.12.2021 13:39

To se Ražnatovićevoj kosi sa moralnim načelima.

Name

Ona ima više mozga

05.11.2021 18:15

...od 90% estrade i vas maloumnika. I da snima porno filmove ona bi zarađivala milione a vi bi prvi pravili zuljeve na kiti gledajući je na pornhubu... Pametna riba šta god vi misli. Vi bi se noću krstili jednom rukom a drugom masirali ud a sve da vas žena i djevojka ne vidi... Lažni moralisti!

ODGOVORITE
Name

Kosovka

21.11.2021 15:40

Ha haa ha konj..ljigavi pa Arkan..zvani tigar ??bi ga samleo Nikoga nikada nije varalaaa Zasto pisete gluposti..lazi vi novinari aaaas..

ODGOVORITE
Name

Branka Jovanova žena bre

09.02.2022 17:54

Hs ha haaaaa Takooo Cecoooooo ,sta ima ovo pisaralo da dira bilo koga ,bilo čiju decu Breeee Sramota Nju su hapsiliiii bre Droges pisac.ha ha ha Sta kome radi Ceca aaa Da nije upao njen muž pobijeni bi bili srbiiiiiiiii Lopovi su oni koji njega terete za to. Ova stua....nek cuti cuti i svi Gledajte sebeeee svii Ceca deca majka otac sestra lidija i deca Sviiiiii ziveli tajedno Sviiiiiiiii Nikoga nisu dirali Cutite svi

ODGOVORITE